20 Μάι 2020

Αιμοδοσία Συλλόγου 4/6/2020

Συνάδελφοι,

Ο Σύλλογός μας έχει καλύψει όλες τις αυξημένες ανάγκες σε αίμα το τελευταίο διάστημα, για τα μέλη του και τις οικογένειές τους. Με αίσθημα ευθύνης, λόγω των δύσκολων ημερών  που διανύουμε, σας καλούμε να ανταποκριθούμε όλοι μαζί στα συνεχή καλέσματα για αίμα και να συνεισφέρουμε πρώτα για την Τράπεζά μας, στον μεγαλύτερο δυνατό βαθμό.

Συγκεκριμένα, την Πέμπτη 4 Ιουνίου 2020 θα πραγματοποιηθεί Αιμοδοσία του Συλλόγου μας, στην αίθουσα 609, από τις 9:30π.μ. έως τις 13:00μ.μ..

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας και λόγω των συνθηκών, σας κοινοποιούμε το Δελτίο Αιμοδότη, το οποίο μπορείτε να συμπληρώσετε στο γραφείο σας ή στο σπίτι σας. Στην αίθουσα θα επιτραπεί περιορισμένος αριθμός ατόμων, συνεπώς θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας για τους αιμοδότες μας.

Παρακαλείστε να έχετε μαζί σας τις κάρτες αιμοδότη, τον ΑΜΚΑ και την ταυτότητά σας. Θυμίζουμε ότι ευπρόσδεκτοι είναι όλοι οι αιμοδότες, ανεξαρτήτως του χώρου εργασίας τους.

Για τους συναδέλφους της περιφέρειας, διατίθεται η Βεβαίωση Αιμοδοσίας, η οποία μπορεί να συμπληρωθεί από το νοσοκομείο ή την κινητή μονάδα αιμοληψίας, στα οποία ο συνάδελφος θα επιλέξει να δώσει αίμα μεμονωμένα και υπέρ της Τράπεζας Αίματος του Συλλόγου μας. Αυτό ισχύει όλο τον χρόνο και για όλους τους συναδέλφους. Παρακαλούμε, στη συνέχεια, οι βεβαιώσεις όπως αποστέλλονται στο email της Γραμματείας του Συλλόγου (gramateia@syllogos.gr). Διευκρινίζεται ότι και η απλή βεβαίωση αιμοδότη που φέρει τη σφραγίδα του εκάστοτε νοσοκομείου και την υπογραφή του υπεύθυνου ιατρού, είναι αποδεκτή.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συμμετοχή σας.

Συναδελφικά,

Το Δ.Σ.