29 Ιουν 2020

Τήρηση ωραρίου εργασίας

Συνάδελφοι, 

Μέχρι σήμερα πετύχαμε χάρη στις προσπάθειες και την προσοχή όλων μας, και να μείνουμε ασφαλείς και να προσαρμοστούμε σε έναν πρωτόγνωρο τρόπο εργασίας με απομακρυσμένη σύνδεση με το γραφείο και πάνω απ’ όλα να κρατήσουμε το επίπεδο εξυπηρέτησης των ασφαλισμένων και των συνεργατών μας σε υψηλά επίπεδα, αντάξια του ονόματος της Εταιρίας μας.

Η απομακρυσμένη εργασία όμως, που γίνεται αποκλειστικά για λόγους προστασίας του προσωπικού, δεν μπορεί σε καμιά περίπτωση να αποτελέσει το μηχανισμό για την καταστρατήγηση του ωραρίου εργασίας.

Θέλουμε να επισημάνουμε ότι φαινόμενα εργασίας απογευματινές, βραδινές ώρες ή Σαββατοκύριακο δεν είναι αποδεκτά και θα πρέπει να σταματήσουν άμεσα.

Δεν υπάρχει καμιά δικαιολογία από καμία και κανέναν συνάδελφο γι’ αυτό.

Καλούμε την Εταιρία να σεβαστεί το ωράριο εργασίας, απενεργοποιώντας την δυνατότητα vpn μετά τις 6 μ.μ., δίνοντας μ' αυτό τον τρόπο το δικαίωμα αποσύνδεσης στους εργαζόμενους.

Καλούμε τους συναδέλφους να τηρούν απαράβατα το ωράριο εργασίας χωρίς καμία εξαίρεση.

Δεν είμαστε διατεθειμένοι να κάνουμε καμία έκπτωση ούτε στα μέτρα που παίρνονται για να μείνουμε ασφαλείς, αλλά ούτε βέβαια και στα εργασιακά μας δικαιώματα.

 

Συναδελφικά,

Το Δ.Σ.