27 Αυγ 2020

Η Εθνική Ασφαλιστική των πελατών & των συνεργατών, η Εθνική μας!

 

Είμαστε οι εργαζόμενοι της Εθνικής Ασφαλιστικής. 

Μιας εταιρίας που 130 χρόνια τώρα είναι συνυφασμένη με όλα τα ιστορικά και κοινωνικά γεγονότα της χώρας μας. 

Είμαστε οι εργαζόμενοι της Εθνικής Ασφαλιστικής, που κουβαλάμε τη συλλογική μνήμη 130 χρόνων παρουσίας μας στον κλάδο της ασφάλισης. 

Πάνω από 6000 εργαζόμενοι σε αυτή την ιστορική διαδρομή των 130 χρόνων έχουν εργαστεί με αφοσίωση και σήμερα συνεχίζουμε να εργαζόμαστε με την ίδια αφοσίωση για να φέρουμε και να κρατήσουμε την εταιρία στην θέση που έχει κατακτήσει τόσο στην ασφαλιστική αγορά όσο και στη συνείδηση των πολιτών. 

Πόλεμοι, εθνικές καταστροφές, πείνα, κατοχή, οικονομικές κρίσεις, υγειονομικές κρίσεις, ανθρωπιστικές κρίσεις… η Εταιρία και οι εργαζόμενοι της παραμένουν παρόντες ξεπερνώντας τις δυσχερείς συνθήκες, προσφέροντας διαρκώς, ανταποκρινόμενοι πλήρως στις υποχρεώσεις της, στις υποχρεώσεις μας, τιμώντας τις ανάγκες των ασφαλισμένων μας.  

Είμαστε η μεγάλη Ελληνική ασφαλιστική εταιρία. Η Εθνική μας.  

Αντιμέτωποι πολλές φορές με "λίγες" διοικήσεις, με πολιτικά παιχνίδια, με συμφέροντα οικονομικά, που προσπάθησαν να την απαξιώσουν, όλοι εμείς οι εργαζόμενοι της Εθνικής Ασφαλιστικής είμαστε εδώ και διαφυλάττουμε την εικόνα και την αξιοπιστία της ιδιωτικής ασφάλισης. 

Προβλήματα υπήρχαν και θα υπάρχουν πάντοτε. Η διάθεση, όμως, της συντριπτικής πλειοψηφίας των εργαζόμενων είναι να είμαστε δίπλα στους ασφαλισμένους και τους συνεργάτες μας. 

Μαζί και άρρηκτα συνδεδεμένοι με τους συνεργάτες μας, με το εταιρικό και πρακτορειακό δίκτυο πωλήσεων, οι εργαζόμενοι, η Εθνική, ήταν και είναι παρούσα με φερεγγυότητα, αξιοπιστία και συνέπεια απέναντι στους ασφαλισμένους που την τίμησαν και την τιμούν με την εμπιστοσύνη τους. 

Αυτή η εταιρία, η Εθνική Ασφαλιστική είναι ο δικός μας εργασιακός κόσμος. 

Δεν θα τον ξεπουλήσουν έτσι εύκολα, τυχάρπαστοι «νεογιάπηδες» που δεν αντιλαμβάνονται καν τις έννοιες εμπιστοσύνη, ασφάλεια και αφοσίωση. 

Είμαστε αντίθετοι στην πώληση,  γιατί σεβόμαστε τους πελάτες μας, τους συνεργάτες μας, σεβόμαστε τους εαυτούς μας και τις οικογένειές μας. 

Η πώληση σε ένα επιθετικό hedge fund θα σημάνει νομοτελειακά αύξηση των ασφαλίστρων, υποβάθμιση των υπηρεσιών μας λόγω της μείωσης του προσωπικού και αφανισμό του εταιρικού δικτύου πωλήσεων. 

Η τακτική, απλή: Μεγιστοποίηση του κέρδους του hedge fund σε ελάχιστο διάστημα (μέσος χρόνος επένδυσης 5-7 χρόνια). Μετά αποεπένδυση και ξανά ξεπούλημα σε κάποιον άλλον «σωτήρα». 

Όμως για μας, αυτός είναι ο δικός μας κόσμος, ο μικρός, ο μέγας. Η Εταιρία μας, οι συνεργάτες μας, οι πελάτες μας, οι άνθρωποι μας. 

Αυτόν υπερασπιζόμαστε, γι’ αυτόν παλεύουμε. 

Για το μέλλον των 130 χρόνων ιστορίας μας. 

 

Οι εργαζόμενοι της Εθνικής Ασφαλιστικής.