29 Σεπ 2020

Αιμοδοσία Συλλόγου 7/10/2020

Συνάδελφοι, 

Την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου, θα πραγματοποιηθεί Αιμοδοσία του Συλλόγου μας, στην αίθουσα 609, από τις 9:30π.μ. έως τις 13:00μ.μ.. 

Βάσει και των οδηγιών ασφαλούς προσέλευσης, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας για την εξυπηρέτηση των αιμοδοτών. Συνεπώς, παρακαλούμε όσους συναδέλφους επιθυμούν να συμμετάσχουν, όπως μας ενημερώσουν ηλεκτρονικά και στη συνέχεια, πριν από την ημέρα της αιμοδοσίας, θα ενημερωθούν για το ακριβές χρονικό διάστημα που θα μπορούν να προσέλθουν.

Δείτε εδώ το Δελτίο Αιμοδότη, το οποίο μπορείτε να συμπληρώσετε στο γραφείο σας ή στο σπίτι και να το έχετε μαζί σας την ημέρα της αιμοδοσίας, μαζί με την κάρτα αιμοδότη και τον ΑΜΚΑ σας.

Για τους συναδέλφους της περιφέρειας καθώς και όσους επιθυμούν να αιμοδοτήσουν τη χρονική στιγμή που εκείνοι θα επιλέξουν, ισχύει η χρήση της Βεβαίωσης Αιμοδοσίας. Παρακαλούμε, στη συνέχεια, οι βεβαιώσεις όπως αποστέλλονται στο email της Γραμματείας του Συλλόγου (gramateia@syllogos.gr). Διευκρινίζεται ότι και η απλή βεβαίωση αιμοδότη που φέρει τη σφραγίδα του εκάστοτε νοσοκομείου και την υπογραφή του υπεύθυνου ιατρού, είναι αποδεκτή.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συμμετοχή σας. 

Συναδελφικά, 

Το Δ.Σ.