12 Ιαν 2021

Αιμοδοσία Συλλόγου 20/01/2021

Συνάδελφοι, 

Την Τετάρτη 20 Ιανουαρίου, θα πραγματοποιηθεί Αιμοδοσία του Συλλόγου μας, στην αίθουσα 609, από τις 9:30π.μ. έως τις 13:00μ.μ.. 

Βάσει και των κανόνων ασφαλούς προσέλευσης, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας για την εξυπηρέτηση των αιμοδοτών, όπως και στις προηγούμενες αιμοδοσίες. Συνεπώς, παρακαλούμε όσους συναδέλφους επιθυμούν να συμμετάσχουν, όπως μας απαντήσουν ηλεκτρονικά στο email gramateia@syllogos.gr και στη συνέχεια, πριν από την ημέρα της αιμοδοσίας, θα ενημερωθούν για το ακριβές χρονικό διάστημα που θα μπορούν να προσέλθουν.

Δείτε εδώ το Δελτίο Αιμοδότη, το οποίο μπορείτε να συμπληρώσετε στο γραφείο σας ή στο σπίτι και να το έχετε μαζί σας την ημέρα της αιμοδοσίας, μαζί με την κάρτα αιμοδότη και τον ΑΜΚΑ σας.

Για τους συναδέλφους της περιφέρειας καθώς και όσους επιθυμούν να αιμοδοτήσουν άλλη χρονική στιγμή, δείτε εδώ Βεβαίωση Αιμοδοσίας. Παρακαλούμε, στη συνέχεια, οι βεβαιώσεις όπως αποστέλλονται στο email της Γραμματείας του Συλλόγου (gramateia@syllogos.gr). Διευκρινίζεται ότι και η απλή βεβαίωση αιμοδότη που φέρει τη σφραγίδα του εκάστοτε νοσοκομείου και την υπογραφή του υπεύθυνου ιατρού, είναι αποδεκτή.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συμμετοχή σας.         

Συναδελφικά, 

Το Δ.Σ.