14 Μάι 2021

Εκλογές Συλλόγου 2021 | Διαδικασία εκλογών στην Έδρα

Συνάδελφοι,

Οι εκλογές θα διεξαχθούν στην Έδρα της Εταιρίας από τη Δευτέρα 17/5/2021 έως και την Τρίτη 25/5/2021, με τήρηση όλων των μέτρων ασφαλείας.

Η διασφάλιση της υγείας των εργαζομένων της Εταιρίας μας αποτελεί προτεραιότητα σε κάθε απόφαση και δράση του Συλλόγου.

Πιο αναλυτικά οι εκλογές θα διεξαχθούν στο Συνεδριακό Κέντρο της Εταιρίας, η είσοδος για το οποίο θα γίνεται μόνο από την εξωτερική πόρτα που βρίσκεται στον παράδρομο της Λ. Συγγρού και θα υπάρχει αυστηρή επιτήρηση του αριθμού προσέλευσης βάσει της επιτρεπόμενης χωρητικότητας της αίθουσας. Επίσης στον χώρο θα υπάρχουν διαθέσιμα αντισηπτικά, μάσκες, γάντια μιας χρήσης, θερμόμετρο καθώς και self test.

Επισημαίνεται ότι στην Έδρα της Εταιρίας εργάζονται καθημερινά με φυσική παρουσία 260-275 άτομα, και η προσέλευση για την ψηφοφορία θα γίνεται κατά τις ώρες: 08:00π.μ. - 16:30μ.μ., ενώ για τους συναδέλφους που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες θα υπάρχει δυνατότητα (κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με τη Γραμματεία του Συλλόγου: 29146-188-141) να κλείσουν ραντεβού για να διευκολυνθεί η προσέλευσή τους και να τους δοθεί προτεραιότητα.

Ο μέγιστος επιτρεπόμενος αριθμός συναδέλφων που θα εισέρχονται και θα ψηφίζουν ταυτόχρονα στην αίθουσα θα είναι 8 άτομα, ενώ ο μέγιστος αριθμός των ατόμων  που θα βρίσκονται στην αίθουσα πλην των ψηφοφόρων (εφορευτική επιτροπή – δικαστικοί αντιπρόσωποι – γραμματεία – εκπρόσωποι παρατάξεων) θα είναι 15 άτομα. Συνολικά, ο μέγιστος επιτρεπόμενος αριθμός ατόμων στην αίθουσα θα είναι 23 άτομα.

Η διενέργεια της εκλογικής διαδικασίας θα γίνεται με βάση τον αλφαβητικό διαχωρισμό (Α-Κ & Λ-Ω) των προσερχομένων μελών του Συλλόγου, με φυσική απόσταση άνω των 4 μέτρων.

Σε όλη την διάρκεια της ψηφοφορίας θα μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 210 9099142 (εσωτ. 29142) προκειμένου να πληροφορείστε για το πλήθος των ψηφοφόρων που βρίσκονται στον χώρο των εκλογών, με στόχο να αποφεύγεται ο συνωστισμός στον εξωτερικό χώρο της εκλογικής διαδικασίας.

Συναδελφικά,

Το Δ.Σ.