09 Ιουν 2021

Όλοι αύριο στην Απεργία!

 

Πέμπτη 10 Ιούνη 2021

Κλείνουμε τα laptops – Δεν πάμε για δουλειά – Συμμετέχουμε στις κινητοποιήσεις

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ

Συνάδελφοι,

Ξεκίνησε στην Βουλή η συζήτηση του αντεργατικού νομοσχέδιου που πολλές από τις διατάξεις του μας αφορούν άμεσα.

Ολόκληρο το εργατικό κίνημα έχει διατυπώσει την κάθετη αντίθεσή του στις διατάξεις που προωθούν την απλήρωτη υπερωρία, τα δεκάωρα δουλειάς, τις ατομικές συμφωνίες εργοδότη εργαζόμενου, την ποινικοποίηση των απεργιών με γελοίους λόγους.

Στο μεταίχμιο της αλλαγής ιδιοκτήτη που βρίσκεται η Εταιρία μας, τα παραπάνω πολύ σύντομα θα είναι και η δική μας πραγματικότητα. Το νομοσχέδιο αυτό αφορά τις δικές μας ζωές, τη δική μας εργασία, τα δικά μας δικαιώματα, όπως βέβαια και χιλιάδων άλλων εργαζόμενων. Πρέπει να σταθούμε όρθιοι και να παλέψουμε να μην περάσει. Είναι δική μας ευθύνη.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου καλεί όλες και όλους τους εργαζόμενους να συσπειρωθούν γύρω από τον Σύλλογό μας και να συμμετέχουν με αποφασιστικότητα στην Απεργία.

Αυτός ο αγώνας πρέπει να γίνει υπόθεση όλων μας, ανεξάρτητα από την εμπιστοσύνη που έχουμε στην αποτελεσματικότητα της ΓΣΕΕ.

Την Πέμπτη απεργούμε, αποσυνδεόμαστε από το vpn, δηλώνουμε ΑΠΕΡΓΟΙ, συμμετέχουμε στις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας σε όλη την Ελλάδα, προστατεύουμε το εργασιακό μας μέλλον.

Χαμένος αγώνας είναι μόνο αυτός που δε δίνεται.

Συναδελφικά,

Το Δ.Σ.