13 Ιουλ 2021

Κάνουμε το εμβόλιο, προστατεύουμε τον εαυτό μας, προστατεύουμε τους συνανθρώπους μας

Συνάδελφοι, 

Στο πλαίσιο της προστασίας της υγείας μας αλλά και της ατομικής ευθύνης που έχει ο καθένας από εμάς στη δύσκολη περίοδο την οποία συνεχίζουμε να διανύουμε λόγω της πανδημίας COVID-19, θα θέλαμε θερμά να παροτρύνουμε όσους μέχρι σήμερα έχοντας δισταγμούς δεν έχετε εμβολιασθεί, να συμβουλευτείτε είτε τον οικογενειακό σας γιατρό, είτε τη γιατρό εργασίας κα. Πανταζή είτε τον σύμβουλο υγείας κ. Κορμά, και να προχωρήσετε - εάν δεν έχετε ήδη κλείσει ραντεβού - στον εμβολιασμό σας, συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο ουσιαστικά στην προστασία όλων μας. 

Θα θέλαμε, επίσης, να σας υπενθυμίσουμε ότι παραμένει υποχρέωση των συναδέλφων, που δεν έχουν εμβολιαστεί ή ολοκληρώσει τον κύκλο εμβολιασμού τους, να διενεργούν σε εβδομαδιαία βάση self test, υποβάλλοντας στην πλατφόρμα για τη δήλωση self  test  για τους εργαζόμενους το αποτέλεσμα, προκειμένου να υπάρχει συστηματική καταγραφή και ενημέρωση, για την ασφάλεια όλων των εργαζόμενων με φυσική παρουσία στην Εταιρία μας. 

Η ενεργή συμμετοχή όλων των εργαζόμενων είναι πολύτιμη στην προσπάθεια να διασφαλιστούν οι καλύτερες δυνατές συνθήκες προστασίας της εργασίας. Για εσάς, για τους δικούς σας ανθρώπους, για όλους μας

Συναδελφικά, 

Το Δ.Σ.