11 Ιαν 2022

Αιμοδοσία Συλλόγου 21/01/2022

Συνάδελφοι,  

Την Παρασκευή 21 Ιανουαρίου, θα πραγματοποιηθεί Αιμοδοσία του Συλλόγου μας, στην αίθουσα 609, από τις 9:30π.μ. έως τις 13:00μ.μ..

Όπως και στις τελευταίες αιμοδοσίες και βάσει των οδηγιών ασφαλούς προσέλευσης, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας για την εξυπηρέτησή σας. Συνεπώς, παρακαλούμε όσους συναδέλφους επιθυμούν να συμμετάσχουν, όπως μας απαντήσουν ηλεκτρονικά στο email gramateia@syllogos.gr και στη συνέχεια, πριν από την ημέρα της αιμοδοσίας, θα ενημερωθούν για το ακριβές χρονικό διάστημα που θα μπορούν να προσέλθουν στην αίθουσα.

Οι συνάδελφοι που έχουν εμβολιαστεί πρόσφατα, μπορούν να αιμοδοτήσουν μία εβδομάδα μετά τον εμβολιασμό τους και εφόσον είναι απύρετοι και χωρίς συμπτώματα επιβάρυνσης του οργανισμού τους.

Εδώ θα βρείτε το Δελτίο Αιμοδότη, το οποίο μπορείτε να συμπληρώσετε στο γραφείο σας ή στο σπίτι και να το έχετε μαζί σας την ημέρα της αιμοδοσίας, μαζί με την κάρτα αιμοδότη και τον ΑΜΚΑ σας.  

Για τους συναδέλφους της περιφέρειας καθώς και όσους επιθυμούν να αιμοδοτήσουν άλλη χρονική στιγμή, εδώ θα βρείτε τη Βεβαίωση Αιμοδοσίας. Παρακαλούμε, στη συνέχεια, οι βεβαιώσεις όπως αποστέλλονται στο email της Γραμματείας του Συλλόγου (gramateia@syllogos.gr). Διευκρινίζεται ότι και η απλή βεβαίωση αιμοδότη που φέρει το ονοματεπώνυμο του αιμοδότη, την ημερομηνία, τη σφραγίδα του εκάστοτε νοσοκομείου και την υπογραφή του υπεύθυνου ιατρού, είναι αποδεκτή.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την πολύτιμη συμβολή σας σε αυτό το δύσκολο εγχείρημα συλλογής αίματος.           

Συναδελφικά,

Το Δ.Σ.