12 Απρ 2022

Συγκέντρωση ενημέρωσης σήμερα Τρίτη 12/4/2022 στις 14:00 μ.μ. στο ισόγειο της Εταιρίας

Συνάδελφοι,

Το Δ.Σ. του Συλλόγου σας καλεί σήμερα Τρίτη 12/4/2022 στις 14:00 το μεσημέρι στο ισόγειο της Εταιρίας για ενημέρωση σχετικά με την ψηφοφορία που θα διεξαχθεί από σήμερα στις 15:00 μ.μ. μέχρι και αύριο το μεσημέρι στις 15:45 μ.μ., αναφορικά με την πρόταση της Διοίκησης για την Επιχειρησιακή Συλλογική Σύμβαση Εργασίας και τις θέσεις του Συλλόγου και των παρατάξεων πάνω σε αυτήν.

Η πρόταση της Διοίκησης όπως έχει κατατεθεί:

Η Εκτελεστική Διοίκηση, έχοντας εξαντλήσει κάθε περιθώριο διαπραγμάτευσης με το νέο Μέτοχο και εσάς, σας αποστέλλει εγγράφως τις θέσεις της, οι οποίες έχουν ως ακολούθως:

1. Διάρκεια ΕΣΣΕ 1/4/2022 – 30/09/2023.

2. Αύξηση αποδοχών οριζόντια 3% προς όλους ( πλην Ανώτατης Διοίκησης ).

3. Αναδιατύπωση άρθρου 5 ως εξής : “Τα μέρη δηλώνουν τη βούλησή τους να προστατεύσουν την απασχόληση στην Εταιρεία και να προτιμούν το μέτρο της εθελουσίας εξόδου προς αποτροπή Ομαδικών απολύσεων για οικονομοτεχνικούς λόγους ως ηπιότερο μέτρο. Οι όροι της Εθελουσίας εξόδου δεν θα υπόκεινται σε καμία διαβούλευση με τον Σύλλογο και θα είναι κατά την κρίση της Εταιρίας.”

 

Οι συνάδελφοι που βρίσκονται σήμερα σε τηλεργασία, καθώς και όσοι υπηρετούν στα υποκαταστήματα, θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τη σημερινή συγκέντρωση σε ζωντανή μετάδοση (live streaming), μέσω της σελίδας του Συλλόγου μας στο facebook, χρησιμοποιώντας τον παρακάτω σύνδεσμο: https://el-gr.facebook.com/SyllogosEthnikisAsfalistikis/ 

Η παρουσία όλων μας κρίνεται απαραίτητη.

Συναδελφικά,

Το Δ.Σ.