08 Ιουν 2022

Μην αγνοείτε άλλο τους εργαζόμενους στην Εταιρία με αθρόες προσλήψεις ειδικών συμβούλων

Συνάδελφοι,

Μετά την πρόσληψη και ένατου (!) ειδικού συμβούλου σε διάστημα μόλις δύο μηνών, εκφράζουμε τον έντονο προβληματισμό μας για το γεγονός ότι δεν υπάρχει αφενός καμία νύξη για αξιοποίηση του υφιστάμενου προσωπικού και, αφετέρου, έχει παραπεμφθεί στις καλένδες η ένταξη των συναδέλφων μας μέσω εταιριών ενοικίασης παρά τα όσα διαρρέει η Διοίκηση.

Η νέα σελίδα που επιθυμεί ο νέος μέτοχος να γυρίσουμε, δεν μπορεί παρά να έχει την σφραγίδα και την υπογραφή του υφιστάμενου προσωπικού, το οποίο έχει βάλει πλάτη με αυταπάρνηση και αξιοπρέπεια αναλαμβάνοντας ευθύνες που δεν τους αναλογούν όλα αυτά τα χρόνια της στασιμότητας, και όχι αθρόες προσλήψεις χωρίς να έχουν εντοπιστεί οι ανάγκες της Εταιρίας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου έχει επανειλημμένως ζητήσει με κάθε τρόπο την στελέχωση της Eταιρίας εκ των έσω με τους «ενοικιαζόμενους» εργαζόμενους, προκειμένου να δοθεί μια ώθηση στην χρόνια στασιμότητα της Eταιρίας και του προσωπικού της.

Δεν μπορούμε να αποφύγουμε τη σκέψη ότι η καθυστέρηση για την ολοκλήρωση της διαπραγμάτευσης για τον Ε.Κ.Ε., αλλά και η εμμονή της Διοίκησης για πλήρη ασυδοσία στις προσλήψεις χωρίς κριτήρια «βολεύει» τη Διοίκηση στην… ανεύρεση ταλέντων.

Τέλος σας ενημερώνουμε ότι την Τρίτη 14/6/2022 θα πραγματοποιηθεί συνάντηση στον Ο.ΜΕ.Δ. προκειμένου να συζητηθούν τα άρθρα για τα οποία υπάρχουν διαφωνίες με την Διοίκηση.

Συναδελφικά,

Το Δ.Σ.