13 Σεπ 2022

Αιμοδοσία Συλλόγου 23/09/2022

Συνάδελφοι,
 

Την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί Αιμοδοσία του Συλλόγου μας, στην αίθουσα 609, από τις 9:30π.μ. έως τις 13:00μ.μ..

Όπως και στις πρόσφατες αιμοδοσίες θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας και συνεπώς παρακαλούμε όσους συναδέλφους επιθυμούν να συμμετάσχουν, όπως επικοινωνήσουν ηλεκτρονικά στο email gramateia@syllogos.gr και στη συνέχεια, πριν από την ημέρα της αιμοδοσίας, θα ενημερωθούν για το ακριβές χρονικό διάστημα που θα μπορούν να προσέλθουν στην αίθουσα.

Βρείτε εδώ το Δελτίο Αιμοδότη, το οποίο απαιτείται να έχετε μαζί σας συμπληρωμένο την ημέρα της αιμοδοσίας, μαζί με την κάρτα αιμοδότη και τον ΑΜΚΑ σας.  

Για τους συναδέλφους της περιφέρειας καθώς και όσους επιθυμούν να αιμοδοτήσουν άλλη χρονική στιγμή, βρείτε εδώ Βεβαίωση Αιμοδοσίας. Παρακαλούμε, στη συνέχεια, οι βεβαιώσεις όπως αποστέλλονται στο email της Γραμματείας του Συλλόγου (gramateia@syllogos.gr). Διευκρινίζεται ότι και η απλή βεβαίωση αιμοδότη εφόσον φέρει το ονοματεπώνυμο του αιμοδότη, την ημερομηνία, τη σφραγίδα του εκάστοτε νοσοκομείου και την υπογραφή του υπεύθυνου ιατρού, είναι αποδεκτή. 

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την πολύτιμη συμβολή σας.

Συναδελφικά,

Το Δ.Σ.