26 Οκτ 2022

Ω καιροί, ω ήθη

Συνάδελφοι,

Νεόκοποι Ειδικοί Σύμβουλοι και δυστυχώς και συνάδελφοί μας, με περίσσεια άνεση κατηγορούν και λοιδορούν σύμφωνα με πληροφορίες μας, με απρεπέστατους χαρακτηρισμούς, συναδέλφους που έχουν προσφέρει επί δεκαετίες στην Εταιρία μας χωρίς ίχνος ντροπής, παριστάνοντας τον ‘’Ηρακλή Πουαρό’’ ανακαλύπτοντας ‘’κλέφτες’’ και κυνηγώντας ‘’μάγισσες’’, έχοντας ενδεχομένως ως μοναδικό σκοπό την προσωπική τους ανέλιξη.

Αυτό αποτελεί τον ορισμό της εργασιακής παρενόχλησης και έχει τις συνέπειες του νόμου.

Οι συμπεριφορές αυτές μπορεί και να έχουν αποτέλεσμα βαρύτατα θέματα υγείας, καθώς συνάδελφός μας κατέρρευσε σήμερα την ώρα της δουλειάς και μεταφέρθηκε επειγόντως στο νοσοκομείο.

Καλούμε άμεσα τη Διοίκηση της Εταιρίας, να τιμωρήσει παραδειγματικά άμεσα τέτοιες συμπεριφορές οι οποίες και προφανώς γίνονται εν αγνοία της.

Τονίζουμε ότι σε περίπτωση που προκύψει δεύτερο παρόμοιο κρούσμα προς οποιονδήποτε συνάδελφο θα ανοίξει ο ‘’ασκός του Αιόλου’’ στην Εθνική Ασφαλιστική, γεγονός που απευχόμαστε.

Η καλοσύνη, η συναδελφικότητα και η καλή συμπεριφορά από σήμερα 26/10 αποκτούν καινούρια όρια και αυτό είναι καλό να μη το υποτιμήσετε.

Ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση στην συνάδελφό μας και την περιμένουμε σύντομα κοντά μας.

Συναδελφικά,

Το Δ.Σ.

Υ.Γ.: Μαζέψτε αυτούς που νομίζουν ότι ήρθαν να μας μαζέψουν ή τους παροτρύνετε να μας μαζέψουν, πριν να είναι αργά.