14 Δεκ 2022

Ενημέρωση για τη συνάντηση του Διευθύνοντος Συμβούλου με Δ.Σ. του Συλλόγου και εκπροσώπους εταιριών ενοικίασης

Συνάδελφοι,

Σε συνέχεια της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε προ ολίγου με τον νέο Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Robert Gauci, τον νυν Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Σταύρο Κωνσταντά και τη Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού κα. Ντάλια Τόμπρου με το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου και εκπροσώπους των εργαζομένων μέσω των εταιριών ενοικίασης, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τα ακόλουθα:

Ζητήθηκε, και η Διοίκηση της Εταιρίας δεσμεύτηκε ότι άμεσα – από τις αρχές του επομένου μήνα – θα ξεκινήσει η διαδικασία αξιολόγησης του προσωπικού μέσω εταιριών ενοικίασης, με σκοπό την ένταξη στο κύριο προσωπικό της Εταιρίας των συναδέλφων αυτών, στην οποία, βαρύνοντα ρόλο θα έχει η αξιολόγηση των φυσικών Προϊσταμένων τους.

Ζητήθηκε η χορήγηση μηνιαίας οικονομικής ενίσχυσης οριζόντιας σε όλους τους εργαζόμενους μέσω εταιριών ενοικίασης και η Διοίκηση της Εταιρίας δεσμεύτηκε ότι θα το εξετάσει.

Τέλος, σαν ένδειξη καλής θέλησης, ζητήθηκε η διαχείριση των εργαζομένων μέσω εταιριών ενοικίασης να υπαχθεί στη Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού της Εταιρίας μας, αίτημα για το οποίο ο νέος Διευθύνων Σύμβουλος είχε θετική άποψη. Ενημερωθήκαμε, επίσης, ότι σε θέματα εκπαιδευτικής φύσεως, οι συνάδελφοι μας μέσω εταιριών ενοικίασης θα έχουν πλέον την ίδια αντιμετώπιση με το κύριο προσωπικό της Εταιρίας.

Η συζήτηση έγινε σε θετικό κλίμα και στο πλαίσιο αυτό το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου αποφάσισε να αναστείλει τη σημερινή συγκέντρωση διαμαρτυρίας.

Καλωσορίζουμε τον νέο Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Robert Gauci και αναμένουμε να υλοποιήσει τις δεσμεύσεις του.

Συναδελφικά,

Το Δ.Σ.