20 Ιαν 2023

Ανακοίνωση Νο 1 Εφορευτικής Επιτροπής

ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ   

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Νο. 1 

Συνάδελφοι,   

Η Εφορευτική Επιτροπή που εκλέχθηκε από την ψηφοφορία που πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 19/01/2023, αποφάσισε τη διενέργεια εκλογών του Συλλόγου μας, για την ανάδειξη:  

νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής  

  

Οι εκλογές θα διεξαχθούν στις παρακάτω ημερομηνίες:  

Α.   Στα Υποκαταστήματα της Περιφέρειας και τα Γραφεία Εταιρικών Πωλήσεων της Περιφέρειας, η ψηφοφορία θα διενεργηθεί μόνο με ηλεκτρονικό τρόπο, 

Β.    Στην Έδρα (Λ. Συγγρού 103-105) και στα Γραφεία Εταιρικών Πωλήσεων της Αττικής, η ψηφοφορία θα διενεργηθεί είτε με κάλπη που θα βρίσκεται στις Κεντρικές Υπηρεσίες, είτε με ηλεκτρονικό τρόπο. 

Η ηλεκτρονική ψηφοφορία καθώς και η ψηφοφορία με φυσική παρουσία στην Έδρα της Εταιρίας θα διαρκέσει από την Τετάρτη 8/2/2023 έως και την Πέμπτη 9/2/2023 για το σύνολο των ψηφοφόρων Αττικής και Περιφέρειας.  

Η Εφορευτική Επιτροπή, σύμφωνα με το Καταστατικό του Συλλόγου και τις αποφάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου, κατέληξε στα παρακάτω:   

1.       Η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων των υποψηφίων είτε κατά συνδυασμό, είτε μεμονωμένα, λήγει ημέρα Δευτέρα 23/1/2023 στις 15:00μ.μ.   

          Οι υποψηφιότητες της Περιφέρειας, μπορούν να υποβληθούν ταχυδρομικώς ή με email, μέσα στην παραπάνω προθεσμία.   

          Οι αιτήσεις μεμονωμένων υποψηφίων ή παρατάξεων υποβάλλονται ενυπόγραφα στα παρακάτω μέλη της Εφορευτικής Επιτροπής:   

  • Αντωνοπούλου Ανδριάνα  
  • Διαμαντοπούλου Δήμητρα (Ντέμη)  
  • Καραμπατζάκη Ελευθερία  
  • Παγώνη Μαρία  
  • Τσουκαλά Μάνο  

Ή στα γραφεία του Συλλόγου (Λ. Συγγρού 103-105, 4ος όροφος, γραφείο 426),   

τηλ. 210 90.99.146, 210 90.99.188, 210 90.99.141 | email gramateia@syllogos.gr   

  

2.      Δικαίωμα υποβολής υποψηφιότητας και ψήφου, έχουν οι συνάδελφοι που κατά την ημέρα των εκλογών, είναι αφενός μεν ταμειακώς εντάξει και αφετέρου απασχολούνται στην Εταιρία, τουλάχιστον δύο (2) μήνες πριν την ημέρα διεξαγωγής των εκλογών.   

    

3.        Δικαίωμα ψήφου έχουν και οι συνάδελφοι που έχουν αποχωρήσει από την Εταιρία από 7/8/2022 ως και την ημέρα διεξαγωγής των εκλογών.   

    

Η ψηφοφορία θα γίνει βάσει μηχανογραφικών καταστάσεων  με απαραίτητη επίδειξη αποδεικτικού ταυτοπροσωπίας (π.χ. ταυτότητα) για την ψηφοφορία με φυσική παρουσία.   

Συναδελφικά,   

Η Εφορευτική Επιτροπή   

Αντωνοπούλου Ανδριάνα  

Διαμαντοπούλου Δήμητρα (Ντέμη)  

Καραμπατζάκη Ελευθερία  

Παγώνη Μαρία  

Τσουκαλάς Μάνος