03 Φεβ 2023

Ψηφίζουμε για τον Σύλλογο - Διαμορφώνουμε το εργασιακό μας μέλλον

Συνάδελφοι,

Την Τετάρτη 8 και την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2023 θα διεξαχθούν οι εκλογές για την ανάδειξη του Διοικητικού Συμβουλίου και της Εξελεγκτικής Επιτροπής του Συλλόγου μας.

Για πρώτη φορά μπορείτε να ψηφίσετε με ψηφιακή ή φυσική κάλπη.

  • Η ηλεκτρονική ψηφοφορία θα διεξαχθεί μέσω προσωποποιημένου συνδέσμου και οδηγίες για την ψηφοφορία που θα σταλούν την παραμονή της ψηφοφορίας, στους/ις μεν υπαλλήλους και εργαζόμενους μέσω εταιριών ενοικίασης στο εταιρικό e-mail τους, στους/ις δε συναδέλφους γραμματείς των εταιρικών γραφείων πωλήσεων στο προσωπικό e-mail που έχουν δηλώσει κατά την εγγραφή τους στον Σύλλογο.

Για την αποφυγή καθυστέρησης και συνωστισμού κατά την προσέλευση, σας προτείνουμε να επιλέξετε τον ηλεκτρονικό τρόπο ψηφοφορίας που μπορεί να γίνει μέσω του υπολογιστή σας ή μέσω οποιασδήποτε κινητής συσκευής με σύνδεση στο διαδίκτυο (tablet ή κινητό τηλέφωνο).

  • Η ψηφοφορία σε κάλπη με φυσική παρουσία θα διεξαχθεί στα γραφεία του Συλλόγου μας στον 4οόροφο του κεντρικού κτηρίου της Εταιρίας (Λ. Συγγρού 103 – 105) από τις 8:30 π.μ. μέχρι τις 16:00 μ.μ. την κάθε ημέρα.

Είναι ευνόητο ότι ο/η κάθε συνάδελφος μπορεί να ψηφίσει επιλέγοντας ΜΟΝΟ τον έναν από τους δυο τρόπους ψηφοφορίας.

Καλούμε όλες και όλους τους συναδέλφους – μέλη του Συλλόγου να συμμετέχουν στην εκλογική διαδικασία, διαδικασία που ενισχύει τον Σύλλογο και την διαπραγματευτική του ικανότητα.

Συμμετέχουμε διαμορφώνοντας με την ψήφο και την συμμετοχή μας τις συλλογικές εξελίξεις.

Συναδελφικά,

Το Δ.Σ.