02 Μαρ 2023

Αιμοδοτώ για τους τραυματίες του δυστυχήματος

Μετά το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών δημιουργήθηκε μεγάλη ανάγκη για αίμα για τους τραυματίες. Μετά από επικοινωνία με το Νοσοκομείο Γεώργιος Γεννηματάς, στο οποίο υπάγεται το Κέντρο Συλλογής Αίματος του Συλλόγου μας, σας ενημερώνουμε ότι δεν είναι δυνατή η διεξαγωγή έκτακτης αιμοδοσίας στην Εταιρία μας και όσοι συνάδελφοι αιμοδότες δεν συμμετείχαν στην αιμοδοσία του Ιανουαρίου, μπορούν να μεταβούν στο νοσοκομείο συνεργασίας μας και να προσφέρουν αίμα υπέρ των ασθενών που νοσηλεύονται στη Βόρεια Ελλάδα.

Κατά την μετάβασή σας στο νοσοκομείο, παρακαλούμε όπως διευκρινίσετε ότι δίνετε αίμα για τον Σύλλογό μας και για την ενίσχυση της προσπάθειας αντιμετώπισης της έλλειψης αίματος που προκύπτει από το τραγικό γεγονός.

Το ωράριο αιμοδοσίας είναι καθημερινά 8:30 έως 18:00, Σάββατο και Κυριακή 8:30 έως 14:00. Για την πρόσβαση στο νοσοκομείο δείτε εδώ.

Για τους συναδέλφους της περιφέρειας προτείνεται η επικοινωνία με το κοντινότερο νοσοκομείο που έχει μονάδα αιμοδοσίας και η αντίστοιχη συνεννόηση.

Σε οτιδήποτε μπορούμε να συνδράμουμε από πλευράς επικοινωνίας, παρακαλούμε καλέστε μας, 2109099141.

Εφόσον αιμοδοτήσετε, παρακαλούμε όπως μας κοινοποιήσετε την βεβαίωση αιμοδοσίας στο email gramateia@syllogos.gr.

Η ώρα απουσίας από την εργασία για την αιμοδοσία, αν αυτό γίνει εντός ωραρίου, θα θεωρηθεί υπηρεσιακή άδεια.

Σας ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον και τη συμμετοχή σας.