11 Απρ 2023

Συμμετέχουμε - Αποφασίζουμε

Αύριο Μ. Τετάρτη 12/4/2023, από τις 06:30 π.μ. έως τις 16:00 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί η μυστική ηλεκτρονική ψηφοφορία μεταξύ των μελών του Συλλόγου, μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας ΖΕΥΣ για παροχή εξουσιοδότησης στο Δ.Σ. του Συλλόγου για προκήρυξη απεργιακών κινητοποιήσεων στο διάστημα από 2/5/23 έως 30/6/23, με θέματα:

·         Την υπογραφή ΣΣΕ και ΕΚΕ τριετούς διάρκειας, με αυξήσεις που θα καλύπτουν τον πληθωρισμό.

·         Την προστασία και την ενίσχυση των Καταστημάτων με αύξηση των αρμοδιοτήτων τους και την επανένταξή τους σε αναπτυξιακή τροχιά.

·         Την πρόσληψη των συναδέλφων μέσω εταιριών ενοικίασης με σύμβαση εργασίας αορίστου χρόνου με υπαγωγή τους στην ΣΣΕ και τον ΕΚΕ.

·         Την πρόσληψη των συναδέλφων γραμματέων των εταιρικών γραφείων πωλήσεων, που η αμοιβή εργασίας τους καταβάλλεται εμμέσως από την Εθνική Ασφαλιστική, με σύμβαση εργασίας αορίστου χρόνου με υπαγωγή τους στην ΣΣΕ και τον ΕΚΕ.

·         Την μετατροπή όλων των ατομικών συμβάσεων «ειδικών συμβούλων» σε συμβάσεις εργασίας υπαλλήλων αορίστου χρόνου

Η μυστική ψηφοφορία απαιτείται σύμφωνα με τη νομοθεσία και θα διενεργηθεί ηλεκτρονικά μέσω της πλατφόρμας ΖΕΥΣ, ακολουθώντας τις οδηγίες που θα σταλούν μέσω προσωποποιημένου emailστον κάθε έναν και την κάθε μια ψηφοφόρο μέλος του Συλλόγου μας.

Η συμμετοχή όλων μας στη Γενική Συνέλευση και την ψηφοφορία είναι απαραίτητη και αναγκαία. Η συσπείρωση γύρω από τον Σύλλογο και η συμμετοχή στις αποφάσεις του θα είναι καθοριστικός παράγοντας για τη διεκδίκηση των αιτημάτων μας.

Συμμετέχουμε σήμερα, Μ. Τρίτη 11/4/2023, στη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου στις 2 μ.μ. στο ισόγειο της Εταιρίας.