12 Δεκ 2023

Δεν είσαι στα πλάνα της επόμενης μέρας...

Συνάδελφοι, 

Στελέχη της Εταιρίας, προφανώς κατόπιν εντολών της Διοίκησης χωρίς ηθικές ή συναδελφικές αναστολές προσεγγίζουν συναδέλφους σε Υποκαταστήματα αλλά και στις Κεντρικές Υπηρεσιακές μονάδες και τους πιέζουν για συμμετοχή στην εθελουσία μέχρι την Παρασκευή. Σε διαφορετική περίπτωση η απειλή της απόλυσης είναι ξεκάθαρη. Με την φράση του τίτλου της ανακοίνωσης θέλουν να βάλουν τέλος στον εργασιακό βίο συναδέλφων που δουλεύουν τόσα χρόνια στην Εταιρία. 

Χωρίς να τηρούν ούτε καν το πρόσχημα της κακής αξιολόγησης (που δεν υφίσταται) εργαζόμενοι με 20 και πάνω χρόνια υπηρεσίας και προσφοράς δεν είναι πια αρεστοί σε όψιμους Διευθυντές και νεόφερτα στελέχη που δεν διστάζουν για ένα κομμάτι bonus να εκβιάζουν συναδέλφους και να παίζουν με τις ζωές τους. 

Το Δ.Σ. του Συλλόγου καλεί κάθε συνάδελφο που προσεγγίζεται «για το καλό του» να καταγγέλλει στον Σύλλογο αυτή την αδιανόητη και ανήθικη πρακτική. 

Όλοι μαζί χρόνια τώρα αποτελούμε την ομάδα των εργαζόμενων της Εθνικής Ασφαλιστικής. 

Θα είμαστε και αύριο εδώ για να στηρίζουμε τους πελάτες και συνεργάτες της Εταιρίας όταν αυτοί που διοικούν σήμερα θα έχουν φύγει αποκομίζοντας μεγάλα κέρδη.   

Οι απειλές δεν έχουν θέση στους εργαζόμενους της Εθνικής Ασφαλιστικής 

Ο καθένας μας πρέπει να στηρίζει τον διπλανό του απέναντι στην εργοδοτική αυθαιρεσία. 

Συναδελφικά, 

Το Δ.Σ.