20 Δεκ 2023

Αύριο δεν γιορτάζουμε. Διαμαρτυρόμαστε!

Η 48ωρη απεργία μας είχε μεγάλη συμμετοχή και οδήγησε σε υπολειτουργία την Εταιρία. Ζητάμε την κατανόηση των ασφαλισμένων μας και των συνεργατών μας για την ταλαιπωρία φροντίζοντας όμως στο μέτρο του δυνατού να στηρίξουμε τα δίκτυα.

Προβάλλαμε και διεκδικήσαμε το αίτημά μας για μια αξιοπρεπή Συλλογική Σύμβαση και παράλληλα δηλώσαμε  την θέλησή μας για εργασιακή ζωή χωρίς απειλές και εκβιασμούς.

Ελπίζουμε ότι η Διοίκηση και το CVC Fund θα κάτσουν επιτέλους και θα αναγνωρίσουν όχι μόνο στα λόγια αλλά στην πράξη την προσφορά των εργαζόμενων στον οργανισμό.

Αύριο στις 2μμ ο κος Gauci και η Διοίκηση μας έχουν προσκαλέσει σε εορταστική εκδήλωση στο ισόγειο της Εταιρίας.

Δεν μας έχουν όμως δώσει κανένα λόγο να γιορτάσουμε μαζί τους.

Αντίθετα έχουμε:

Την εμμονή τους σε μια αρνητική για τους εργαζόμενους Συλλογική Σύμβαση.

Την προσπάθεια τους να καλλιεργήσουν στους εργαζόμενους κλίμα φόβου και ανασφάλειας.

Στο να οδηγήσει βίαια συναδέλφους μας στην εθελουσία «ελαφρά τη καρδία» αδιαφορώντας για την ζωή τους και την οικογενειακή τους κατάσταση.

Την απόφασή τους για το κλείσιμο 5 Υποκαταστημάτων μας στην Περιφέρεια.

Την αύξηση του ωραρίου εργασίας.

Για όλους τους παραπάνω λόγους, ομόφωνα, το Δ.Σ. του Συλλόγου καλεί όλες και όλους τους εργαζόμενους, αύριο στις 2μμ, στην είσοδο της Εταιρίας για να δηλώσουμε την θέλησή μας στο δικαίωμά μας να εργαζόμαστε με αξιοπρέπεια, σε ένα ασφαλές εργασιακό περιβάλλον με μισθούς που θα καλύπτουν την μεγάλη αύξηση του πληθωρισμού. Για να μπορούμε να δουλεύουμε χωρίς απειλές και εκβιασμούς, για να μπορούμε να ζούμε τις οικογένειές μας όπως μας αξίζει.

Όλες και όλοι αύριο στις 2μμ στην είσοδο της Εταιρίας.