13 Σεπ 2005

Σχολικά είδη

Όπως σας είναι ήδη γνωστό φέτος για τα σχολικά είδη επιλέχτηκε η λύση των ειδών από την εταιρία Hummel, μιας και τις προηγούμενες χρονιές είχαν ακουστεί πολλά παράπονα από τους συναδέλφους για τις τιμές της εταιρίας Intersport.
Από την προμηθεύτρια εταιρία υπήρξε μια καθυστέρηση στην παράδοση των ειδών μιας και όλα τα είδη είναι εισαγώμενα.
Ήδη η εταιρία άρχισε από σήμερα να αποστέλλει τα είδη στους συναδέλφους της επαρχίας, έχει ξεκινήσει τις παραδόσεις σε κάποια υποκαταστήματα και εμείς με τη σειρά μας αρχίζουμε από αύριο τις παραδόσεις στους συναδέλφους της έδρας. Η παράδοση των ειδών από την εταιρία θα ολοκληρωθεί την ερχόμενη Δευτέρα 19/9, οπότε και θα εφοδιαστούν με τα σχολικά είδη και οι υπόλοιποι συνάδελφοι.
Οι συνάδελφοι των οποίων τα σχολικά είδη έχουν έρθει θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικά από την γραμματεία του Συλλόγου.
Το Δ.Σ. του Συλλόγου θέλει να ζητήσει συγγνώμη για την καθυστέρηση από τους συναδέλφους που έχουν παιδιά σχολικής ηλικίας και να τους διαβεβαιώσει ότι την επόμενη σχολική χρονιά θα υπάρξει νέα διαδικασία με στόχο να διασφαλιστεί η έγκαιρη προμήθεια των σχολικών ειδών.

Καλή σχολική χρονιά

Συναδελφικά