27 Μαρ 2007

Νέα ερώτηση του βουλευτή του ΣΥΝ Γιάννη Δραγασάκη προς τους Υπουργούς Εθνικής Οικονομίας και Ανάπτυξης

Κατατέθηκε στην Βουλή νέα ερώτηση του βουλευτή του Συνασπισμού της Ριζοσπαστικής Αριστεράς Γιάννη Δραγασάκη προς τον Υπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών σχετικά με την λογοκρισία που επέβαλε η Εθνική Τράπεζα στα μηνύματα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας του Συλλόγου μας. Η προηγούμενη επερώτηση που είχε υποβληθεί στις 24/10/2006 δεν απαντήθηκε ποτέ. Ο Σύλλογος κατά πάγια πρακτική δημοσιεύει αυτούσια την ερώτηση:

ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΡΑΓΑΣΑΚΗΣ
ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β΄ ΑΘΗΝΩΝ

Ερώτηση
Προς τους κ. κ. Υπουργούς:
-          Εθνικής Οικονομίας & Οικονομικών
-          Ανάπτυξης

Θέμα: Λογοκρισία από την Εθνική Τράπεζα στην ηλεκτρονική αλληλογραφία των εργαζομένων στην Εθνική Ασφαλιστική.

Με προηγούμενη ερώτησή μας (αρ. πρωτ. 491/25-10-06) είχαμε θέσει το σοβαρό πρόβλημα της προκλητικής λογοκρισίας που επέβαλε η Δ/νση Μηχανογράφησης της Εθνικής Τράπεζας στους εργαζόμενους της Εθνικής Ασφαλιστικής σχετικά με την ηλεκτρονική αλληλογραφία τους.
Είχε ερωτηθεί το αρμόδιο υπουργείο, εάν θα παρέμβει άμεσα ώστε να σταματήσει η προκλητική λογοκρισία στην ηλεκτρονική αλληλογραφία των παραπάνω εργαζομένων.

Επειδή η παραπάνω ερώτηση δεν έχει απαντηθεί ακόμη,
Επειδή το φαινόμενο της λογοκρισίας συνεχίζεται
Επανερχόμαστε και
ερωτάται ο κ. Υπουργός

Αν προτίθεται μα παρέμβει άμεσα ώστε να σταματήσει η προληπτική λογοκρισία στην ηλεκτρονική αλληλογραφία του Συλλόγου υπαλλήλων της Εθνικής Ασφαλιστικής και να μπορούν να ενημερώνονται ανεμπόδιστα οι εργαζόμενοι από το Σύλλογό τους;

Αθήνα, 20/3/2007

Ο ερωτών βουλευτής