02 Νοε 2007

Εκπτώσεις στα επιτόκια των πιστωτικών καρτών της ΕΤΕ

Το Προεδρείο του Συλλόγου εδώ και χρόνια έχει ξεκινήσει την προσπάθεια για να εντάξει πλήρως το προσωπικό της Εταιρείας μας στο τιμολογιακό καθεστώς εκπτώσεων που ισχύει για τους υπαλλήλους της Ε.Τ.Ε.
Σήμερα πετύχαμε την κατά 50% έκπτωση στα επιτόκια όλων των πιστωτικών καρτών της Ε.Τ.Ε. και μηδενισμό των εξόδων. Αυτό το θεωρούμε μεγάλη επιτυχία αν αναλογιστούμε το πλήθος αλλά και το κέρδος που προκύπτει για όλους τους συναδέλφους κατόχους πιστωτικών καρτών.

Ήδη περιμένουμε να δοθούν τα στοιχεία των συναδέλφων από την Εταιρία μας στη μηχανογράφηση της Ε.Τ.Ε., προκειμένου να εφαρμοστούν άμεσα όσα έχουν συμφωνηθεί.
Έτσι, μετά την εφαρμογή της σχετικής έκπτωσης τα επιτόκια που θα ισχύουν θα είναι τα παρακάτω:

ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ

Συνδρομή
90 €
--

Καλούμε τους συναδέλφους που έχουν σε άλλες τράπεζες πιστωτικές κάρτες με υψηλό επιτόκιο (π.χ. 12%, 15%, 17%) αν επιθυμούν να μεταφέρουν τα υπόλοιπά τους με την "ΑΡΣΗ ΒΑΡΩΝ" στην Ε.Τ.Ε., προκειμένου να έχουν τα μειωμένα επιτόκια.
Για οποιαδήποτε πληροφορία ή ενημέρωση ν' απευθύνεστε στο Διευθυντή του υποκαταστήματος ΕΤΕ του μεγάρου της Εθνικής Ασφαλιστικής κ. Ηλία Χατζόπουλο (εσωτ. τηλ. 22240).

Ήδη είμαστε σε επαφή με την Ε.Τ.Ε., προκειμένου να πετύχουμε αυξημένες εκπτώσεις σε όλα τα καταναλωτικά δάνεια και θα σας ενημερώσουμε άμεσα.

Προσπαθούμε να εργάζόμαστε σοβαρά και υπεύθυνα με στόχο πάντα το τελικό αποτέλεσμα να είναι προς το συμφέρον όλων των συναδέλφων. Το Προεδρείο του Συλλόγου δεν εμπλέκεται και δε συμμετέχει σε "διαδρομικές" ή "εμπιστευτικές" τηλεφωνικές επικοινωνίες & κορώνες από αυτούς που παριστάνουν τους ειδήμονες των πάντων.

Και συνεχίζουμε την προσπάθεια…