27 Ιαν 2015

Ανακοίνωση της Ομάδας Εργαζομένων "ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ"

Αναμφίβολα η 26 Ιανουαρίου ξημέρωσε με άλλα δεδομένα για τη χώρα και συνεπώς για την Εταιρία μας. Ωστόσο, τίποτα δεν αλλάζει επειδή απλώς για πρώτη φορά μετά την περίοδο της Χούντας δεν κυβερνά το δίδυμο Νέα Δημοκρατία-ΠΑΣΟΚ. Σε αυτή τη Μετα-μεταπολίτευση δεν κρίνεται μόνον ο ΣΥΡΙΖΑ, οι ΑΝΕΛ, το Ποτάμι κ.ο.κ.. Κρινόμαστε όλοι για το τι μάθημα πήραμε απ' τα λάθη που κάναμε ως πολίτες (μη) κρίνοντας και (μη) ελέγχοντας τους κυβερνόντες.

Οι καφενειακού τύπου αφορισμοί και γενικεύσεις του στυλ "όλοι είναι κλέφτες, ψεύτες κ.ο.κ." μπορεί να έχουν μεγάλη δόση αλήθειας. Ωστόσο, αν "όλοι είναι ίδιοι", τότε είναι που υπάρχει πολλαπλάσια ανάγκη για κάποιον εργαζόμενο ή, γενικότερα, πολίτη να ενημερώνεται, να επιτίθεται, να ελέγχει και να διεκδικεί με σθένος. Γιατί η πολιτική αφορά τη Ζωή μας. Οι πολιτικοί και οι συνδικαλιστές είναι οι λεπτομέρειες.

Η Ομάδα Εργαζομένων "ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ" με αφορμή τις ως άνω εξελίξεις και έχοντας ως γνώμονα τη δικαιοσύνη, θα στηρίξει μεταξύ άλλων μια "ενδοεταιρική Μετα-μεταπολίτευση" η οποία θα βάλει στην άκρη τον πολιτικό ρεβανσισμό και το κομματικό... προηγούμενο. Είναι η δική μας ιστορική ευκαιρία να λειτουργήσουμε συνολικά με γνώμονα το όφελος των Εργαζομένων, της Εταιρίας και των πελατών της.

Συμμετέχουμε, Επιλέγουμε, Συνεργαζόμαστε, Κερδίζουμε.

Συναδελφικά,

Ομάδα Εργαζομένων "ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ"

ΚΟΥΒΑΡΔΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΝΑΣΟΥΦΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ
ΤΖΑΝΕΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ (ΜΑΝΟΣ)