13 Φεβ 2015

Ευχαριστήρια ανακοίνωση της ομάδας εργαζομένων "ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ"

Συνάδελφοι,

"Η πραγματική γενναιοδωρία προς το μέλλον έγκειται στο να τα δίνουμε όλα στο παρόν". Έτσι θέλησε να αποτυπώσει ο Αλμπέρ Καμύ την ανάγκη να τα δίνουμε όλα σήμερα, χτίζοντας με αυτόν τον τρόπο το μέλλον μας. Αυτή είναι κι η δέσμευση των εκπροσώπων των εργαζομένων που εκλέχθηκαν μέσα απ' τη "ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ".
Με την παρούσα ανακοίνωση θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για τη δυνατότητα που μας δώσατε ώστε να παρεμβαίνουμε αποφασιστικά, να διεκδικούμε και να σας ενημερώνουμε συνεχώς για όλα τα τρέχοντα θέματα.
Η "ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ", μια διακριτή πια Ομάδα Εργαζομένων, θα κινηθεί σε ένα συνθετικό πλαίσιο και θα στοχεύσει στην εξασφάλιση ασφαλούς και ποιοτικού εργασιακού περιβάλλοντος για όλους μας. Αυτό θα σημαίνει άλλοτε συναινέσεις, άλλοτε συγκρούσεις, πάντα όμως με άξονα όλων των ενεργειών μας το εύλογο όφελος του σώματος των εργαζομένων.
Δεν θα επικαλεστούμε την ιστορία του Συλλόγου μας για να κλείσουμε την ανακοίνωση με κάτι τετριμμένο. Κάθε άλλο, τη λαμβάνουμε υπόψη μας γνωρίζοντας ότι "σβήνοντας ένα κομμάτι από το παρελθόν είναι σαν να σβήνεις και ένα αντίστοιχο κομμάτι από το μέλλον" (Γ. Σεφέρης) και εμείς δεν επιθυμούμε κάτι τέτοιο.
Θα κλείσουμε ανανεώνοντας το ραντεβού της επικοινωνίας μας, είτε δια ζώσης, είτε μέσω των ανακοινώσεών μας και ζητώντας από εσάς κρίση και καλοπροαίρετη κριτική ώστε να είμαστε αυτό που επιθυμείτε και να επιθυμείτε αυτό που είμαστε.

Σας ευχαριστούμε πολύ.

Ομάδα Εργαζομένων "ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ"

ΚΟΥΒΑΡΔΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΝΑΣΟΥΦΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ
ΤΖΑΝΕΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ (ΜΑΝΟΣ)