28 Φεβ 2019

Εκλογές Εκπροσώπου Εργαζομένων στο Δ.Σ.

2018 – Αποτίμηση

Η παρουσία της παράταξής μας στις συλλογικές δραστηριότητες των εργαζομένων της Εταιρίας μας διέπεται όλα αυτά τα χρόνια από συγκεκριμένες αρχές. Αυτές τις ίδιες αρχές τιμήσαμε και τη χρονιά που πέρασε συνεισφέροντας καίρια στη διευθέτηση του προβλήματος που προέκυψε με το ωράριο, της μερικής εξόφλησης των δικαιούχων του ΑΤΑΠΕ, πρωτοβουλίες σχετικά με τις προμήθειες των υπαλλήλων, ανάδειξη του ρόλου των συναδέλφων μέσω ICAP στην Εταιρία και ενίσχυση της θέσης του Συλλόγου για ένταξή τους στο προσωπικό της.

Για την ΕΣΣΕ

Αυτή η χρονιά περιμένουμε να μας προσφέρει μια ανταμοιβή για τον κόπο των εργαζομένων όλα αυτά τα δύσκολα χρόνια. Με το φάντασμα της πώλησης να πλανάται πάνω από την Εταιρία, αναμένουμε η Διοίκηση να προχωρήσει άμεσα σε διαπραγμάτευση και συμφωνία για μια νέα ΣΣΕ που θα αποκαταστήσει κάθε εργαζόμενο για την πολύτιμη συνεισφορά του και κυρίως θα αντιμετωπίσει μισθολογικές αδικίες ετών. Η πρόθεσή μας είναι, μέσω των προτάσεων που θα καταθέσουμε για τη νέα ΣΣΕ, να πετύχουμε την ενδυνάμωση των χαμηλότερων μισθολογικών κλιμακίων, την τόνωση του ομαδικού αποταμιευτικού ασφαλιστηρίου, την πραγματική σύνδεση των οικονομικών κινήτρων με την καλή πορεία της Εταιρίας και την κερδοφορία της καθώς και την ατομική (και ομαδική) επιβράβευση των υπαλλήλων για την καλή τους απόδοση.

Υποψηφιότητα Εκπροσώπου Εργαζομένων στο ΔΣ

Στα πλαίσιο αυτό και σε πλήρη αρμονία με τα πεπραγμένα, τους στόχους και τις αρχές της παράταξης μας, θεωρούμε ότι για τον εκπρόσωπο των εργαζομένων στο ΔΣ της Εθνικής Ασφαλιστικής, η πρόταση της ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ δεν θα μπορούσε να ήταν σε καμία περίπτωση κάτι διαφορετικό από όλα αυτά που πρεσβεύουμε. Με το βλέμμα μας στραμμένο στο επιτυχημένο μέλλον της Εθνικής Ασφαλιστικής και τη βέλτιστη σύνδεσή του με το μέλλον των εργαζόμενων της, επιλέγουμε ένα νέο πρόσωπο, με θετική διάθεση, με έκδηλη προσήλωση στα συμφέροντα των συναδέλφων της και με πλήρη συναίσθηση των αναγκών τους. Μια συνάδελφο που προέρχεται από τα καταστήματα της Εταιρίας και παρά τα 31 χρόνια εμπειρίας εξακολουθεί να συμμετέχει ενεργά στα κοινά του Συλλόγου με ξεκάθαρη ματιά και άποψη, χωρίς ποτέ να έχει ζητήσει ανταλλάγματα για την ανιδιοτελή προσφορά της.

Λαμβάνοντας υπόψη όλα τα παραπάνω, σας καλούμε να ενισχύσετε τη Μαρία Μαραγκάκη για εκπρόσωπο των εργαζομένων στο Δ.Σ. της Εταιρίας.

Ομάδα Εργαζομένων «ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ»

Η Σ.Ε.