26 Νοε 2020

Στήριξη στον αγώνα του Συλλόγου μας

Συνάδελφοι,

Η υπόθεση της πώλησης της Εταιρίας μας, είναι υπόθεση τόσο του Συλλόγου Εργαζομένων και των παρατάξεων που τον συνθέτουν, όσο και υπόθεση όλων όσοι από τους εργαζόμενους αντιτίθενται στην προοπτική του ξεπουλήματος έναντι πινακίου φακής της μεγαλύτερης και ιστορικότερης ασφαλιστικής εταιρίας της χώρας.

Στον αγώνα αυτό, με πρόσφατη ανακοίνωσή τους, συμπαρίστανται ο ΟΑΣΕ και ο ΣΥΑΕ, ενώ αναμένουμε να πράξουν το ίδιο τόσο οι τραπεζοϋπάλληλοι (που θα μετατραπούν σε ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές), όσο και το δίκτυο πωλήσεων (που θα πληγεί άμεσα, όπως εύστοχα αναφέρει και η παρακάτω ανακοίνωση που σας παραθέτουμε αυτούσια).

Η μη συμμετοχή κάποιου στο ψήφισμα μπορεί να ερμηνευτεί είτε ως αδιαφορία ή και επιθυμία να προχωρήσει η πώληση, είτε ως πλήρης απαξίωση του Συλλόγου Εργαζομένων. Ας αναλογιστεί ο καθένας τις ευθύνες του.

Σας καλούμε να ανταποκριθείτε στο κάλεσμα του Συλλόγου Εργαζομένων. Το ψήφισμα μας ήδη έχει στρέψει τα φώτα της δημοσιότητας στο ζήτημά μας. Ας εκμεταλλευτούμε τις δυνατότητες αντίδρασής μας, όπως αυτές προσαρμόζονται στις συνθήκες πανδημίας που βιώνουμε.

Μείνετε ασφαλείς. Μείνετε συνεπείς.

Συναδελφικά,

Η Σ.Ε.

 

Χρήσιμα

  • Τα στοιχεία της υπογραφής σας που κοινοποιούνται είναι μόνο το ονοματεπώνυμό σας.
  • Αποδέκτες της πληροφορίας είναι μόνο ο Σύλλογος Εργαζομένων.
  • Μετά την υπογραφή, κοιτάμε τα e-mail μας. Δεν ξεχνάμε να κάνουμε εκεί επιβεβαίωση της υπογραφής!

 

Ανακοίνωση ΟΑΣΕ-ΣΥΑΕ

Η ΟΑΣΕ και ο ΣΥΑΕ συμπαρίστανται και υποστηρίζουν το ψήφισμα του Σύλλογο Υπαλλήλων της Εθνικής Ασφαλιστικής κατά της πώλησης της Εθνικής Ασφαλιστικής, μιας υγιούς και ιδιαίτερα κερδοφόρας ασφαλιστικής επιχείρησης που πρωτοστατεί στην ασφαλιστική αγορά εδώ και 130 χρόνια.

Ζητάμε από τον Πρωθυπουργό και την Κυβέρνηση:

  • να παρέμβει πολιτικά και να σταματήσει την αγοροπωλησία της Εθνικής Ασφαλιστικής, που θα έχει σαν αποτέλεσμα τον ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΟ και την ΣΥΡΙΚΝΩΣΗ της ασφαλιστικής αγοράς
  • να περιφρουρήσει τα συμφέροντα των εργαζομένων, των συνεργατών και των ασφαλισμένων της Εθνικής Ασφαλιστικής αποτρέποντας τις αρνητικές συνέπειες που προκύπτουν από τις συνήθεις πρακτικές των διεθνών κερδοσκόπων, οι οποίες, όπως έχει αποδειχθεί στην πράξη, οδηγούν σε μείωση των θέσεων εργασίας, συρρίκνωση των εισοδημάτων των εργαζομένων και των ασφαλιστών και παρέχουν αμφιβόλου ποιότητας υπηρεσίες προς τους ασφαλισμένους.

Καλούμε όλους τους Συλλόγους, τους εργαζόμενους της ασφαλιστικής αγοράς  και όλους τους πολίτες να προσυπογράψουν το ηλεκτρονικό ψήφισμα στην πλατφόρμα change.org ενάντια στην πώληση της Εθνικής Ασφαλιστικής.

https://www.change.org/p/ο-έλληνας-πρωθυπουργός-οχι-στο-ξεπούλημα-της-εθνικής-ασφαλιστικής/signatures/confirm?token=31c8325e-d57e-4636-8109-34be87b7231c

Για το Εκτελεστικό Συμβούλιο της ΟΑΣΕ

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΥΑΕ

O Πρόεδρος

Ο Γεν. Γραμματέας

 

O Πρόεδρος

Η Γεν. Γραμματέας

Χρήστος
Παπαδόγιαννης

Ιωάννης Πετσαλάκης

 

Σπύρος Κολαΐτης

Αλεξάνδρα Θεοδωρίδου

 

Υπογράφουμε και προωθούμε το Ψήφισμα: Υπογράφω