07 Μάι 2021

Νικητές οι εργαζόμενοι

Στις επικείμενες εκλογές για την ανάδειξη των μελών που θα στελεχώσουν το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας, η Ομάδα Εργαζομένων ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ δεν προσέρχεται προβάλλοντας μόνο τις συλλογικές της διαδικασίες, τον δημοκρατικό και ακομμάτιστο χαρακτήρα της, τον θετικό συνδικαλισμό που επιδιώκει αλλά και την αφοσίωση της στα συμφέροντα των εργαζομένων και της Εταιρίας. Η Ομάδα Εργαζομένων ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ έχει την τιμή και τη χαρά να σας παρουσιάζεται πιο ενισχυμένη, πιο δυνατή και σίγουρα πιο δημιουργική.

Η Ομάδα Εργαζομένων ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ θα διεκδικήσει την ψήφο σας μέσα από νέους υποψηφίους που κομίζουν το ήθος & την ποιότητα που ταιριάζουν στο νέο «παράδειγμα» που οραματιζόμαστε για τον Σύλλογό μας.

Συγκεκριμένα, οι υποψήφιοι της Ομάδας μας θα είναι οι εξής:

ΑΓΓΕΛΙΝΑ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
ΓΕΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΚΟΥΒΑΡΔΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΜΑΡΑΓΚΑΚΗ ΜΑΡΙΑ
ΜΠΟΓΡΗΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ
ΝΑΣΟΥΦΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΞΑΝΘΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΠΑΛΙΟΥΡΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
ΠΑΠΠΑΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ (ΜΑΝΟΣ)
ΤΟΠΙΝΤΖΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
ΣΤΡΙΜΠΕΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΤΖΑΝΕΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
ΧΟΝΔΡΟΣ ΗΛΙΑΣ

Ευχαριστούμε την καθεμιά και τον καθένα από τους παραπάνω υποψηφίους και, ειδικά, εκείνους που πρώτη φορά συμμετέχουν ως υποψήφιοι, για την εμπιστοσύνη που δείχνουν. Ευχόμαστε όσο πιο πολλοί και όσοι πιο κατάλληλοι από τους παραπάνω να σας εκπροσωπήσουν όπως αξίζει σε αυτή την ιστορική Εταιρία και στον ιστορικό Σύλλογό της.

Η Σ.Ε.