26 Μάι 2021

Πιο δυνατοί, μεγαλύτερη ευθύνη

Συνάδελφοι,

Η Ομάδα Εργαζομένων ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ θέλει να ευχαριστήσει όλες και όλους σας που συμμετείχατε στην εκλογική διαδικασία παρά τις αντιξοότητες που η πανδημία έχει επιβάλλει. Η στήριξη του Συλλόγου μας δεν είναι κάτι αόριστο, αλλά κάτι χειροπιαστό, και είναι η συμμετοχή όλων μας. Και η συμμετοχή σας δείχνει εμφατικά ότι ο Σύλλογος Εργαζομένων της Εθνικής Ασφαλιστικής είναι ισχυρός.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα όλες και όλους που επέλεξαν την Ομάδα Εργαζομένων ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ για την εκπροσώπησή τους στα διάφορα όργανα. Είναι τιμή και ευθύνη μας να μετουσιώσουμε την αύξηση των ψήφων που επιτεύχθηκε για την Ομάδα μας σε αυτές τις εκλογές σε ακόμη μεγαλύτερη ένταση και αποτελεσματικότητα του συνδικαλιστικού μας έργου.

Σε αυτά τα «αχαρτογράφητα νερά», όπως πολλοί λένε θα έρθουμε αντιμέτωποι, εμείς θα προσπαθήσουμε να είμαστε ο φάρος και ο όρμος που θα εξασφαλίσει την ενότητα και τη συνοχή. Όπως κάναμε μέχρι σήμερα.

Η Ομάδα Εργαζομένων ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ είναι ανοιχτός οργανισμός και σας περιμένει να συνδιαμορφώσουμε την πορεία των πραγμάτων.

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς,

ΑΓΓΕΛΙΝΑ ΓΕΩΡΓΙΑ

ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΓΕΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΚΟΥΒΑΡΔΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΜΑΡΑΓΚΑΚΗ ΜΑΡΙΑ

ΜΠΟΓΡΗΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ

ΝΑΣΟΥΦΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΞΑΝΘΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΠΑΛΙΟΥΡΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

ΠΑΠΠΑΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ (ΜΑΝΟΣ)

ΤΟΠΙΝΤΖΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΣΤΡΙΜΠΕΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΤΖΑΝΕΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

ΧΟΝΔΡΟΣ ΗΛΙΑΣ