26 Οκτ 2021

3.937 Λόγοι για τηλεργασία και 54 Απώλειες

Συνάδελφοι,

Δεν χρειάζεται να επικαλεστούμε την ιστορία της Εταιρίας, ούτε τίποτα άλλο παρά μόνον τον κοινό νου, για να καταλήξουμε στο συμπέρασμα ότι η απότομη και σχεδόν κάθετη διακοπή της τηλεργασίας έρχεται σε αντίθεση με την επιδημιολογική εικόνα της Αττικής.

Το γεγονός ότι το ποσοστό εμβολιασμένων στην Εταιρία μας είναι υψηλό δεν συνιστά επιχείρημα για τη διακοπή της τηλεργασίας, καθώς ο εμβολιασμός είναι μέτρο μείωσης συμπτωμάτων και όχι το απόλυτο τείχος προστασίας έναντι του ιού. Να μην προσθέσουμε στη συζήτηση τα ασφυκτικά γεμάτα ΜΜΜ με τα οποία επιχειρούμε να φτάσουμε στην έδρα αποφεύγοντας την πρωτόγνωρη κατάσταση των δρόμων του λεκανοπεδίου.

Μήπως η απόφαση της απόσυρσης της τηλεργασίας είναι μια απότοκη ενέργεια της ανασφάλειας της “υψηλής διοίκησης” επειδή διασύρεται συνεχώς από την αδυναμία της να διαχειριστεί το προσωπικό της, να θέσει κίνητρα, να ανταμείψει την αποτελεσματικότητα και να επιτύχει τους στόχους της;

Δεν μπορούμε να σκεφτούμε κάτι διαφορετικό από τη στιγμή που η τηλεργασία εδώ και 2 έτη περίπου δεν επηρέασε τα κέρδη της εταιρείας και τις υπηρεσίες που παρέχει σε πελάτες και δίκτυο.

Διασώστε τους εαυτούς σας αποσύροντας αυτή την παράλογη απόφαση.

Συναδελφικά,

Η Σ.Ε.