04 Αυγ 2022

Επιβράβευση Υπαλλήλων και Agency

Συνάδελφοι,

Με χαρά διαβάσαμε το Δελτίο Τύπου της Εταιρείας μας, σχετικά με το ταξίδι του Εταιρικού Παραγωγικού Δικτύου, δείχνοντας έμπρακτα ότι επιστρέφουμε σιγά σιγά στην κανονικότητα που είχαμε συνηθίσει ως Εταιρεία προ covid. Με την ευκαιρία θέλουμε να συγχαρούμε και εμείς το μεγαλύτερο Παραγωγικό Δίκτυο της χώρας και είμαστε σίγουροι ότι θα συνεχίσουν να κρατάνε την Εταιρεία μας εκεί που της αξίζει, όπως έκαναν τα πιο κρίσιμα και δύσκολα χρόνια στην Ιστορία της Εταιρείας.

Θέλουμε όμως να επισημάνουμε στην Διοίκηση της Εταιρείας ότι, η επιτυχία αυτή οφείλεται και στους συναδέλφους μας και οφείλει η Εταιρεία να ενεργοποιήσει μια πρακτική ετών η οποία έδινε την δυνατότητα (με κλήρωση), να μπορούν να συμμετέχουν συνάδελφοι στο ταξίδι του Παραγωγικού Δικτύου.

Ελπίζουμε την επόμενη φορά που θα πραγματοποιηθεί παρόμοιο ταξίδι, να ενεργοποιηθεί ξανά αυτή η σημαδιακή κίνηση της Εταιρείας, η οποία συνήθως συνέπιπτε με την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της Εταιρείας μας.

Υ.Γ. Καλούμε την Διοίκηση της Εταιρείας, παράλληλα με τα κίνητρα που εφαρμόζει για τα Παραγωγικά Δίκτυα, να θεσπίσει κίνητρα και επιβραβεύσεις για τους υπαλλήλους της Εταιρείας, συμπεριλαμβανομένου του δανειζόμενου προσωπικού. 

Με εκτίμηση,

Η Σ.Ε.