13 Φεβ 2023

Εμπιστοσύνη και Συνεργασία!

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλα τα μέλη του Συλλόγου που συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία. Οι εκλογές του Φεβρουαρίου του 2023 θα μείνουν στην ιστορία του Συλλόγου για το υψηλότατο ποσοστό συμμετοχής αλλά και για την αναλογικότητα του αποτελέσματος. Και οι 4 παρατάξεις που εκπροσωπούνται στο Δ.Σ., έχουν δυνάμεις ικανές για να συνδράμουν σημαντικά στην επόμενη μέρα του συλλογικού οργάνου, ελπίζουμε με θετικές προθέσεις για όλους και όχι για κάποιους.

Στηρίζουμε ένα Διοικητικό Συμβούλιο αντιπροσωπευτικό του αποτελέσματος, χωρίς απολύτως κανένα taboo στα πρόσωπα, με γνώμονα το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τους εργαζόμενους. Ως μειοψηφούσα παράταξη δεν καθορίζουμε με τις επιλογές μας την σύσταση του Δ.Σ., όμως απαιτούμε σε σχέση με την δυναμική μας, να έχουμε την αρμόζουσα θέση σε αυτό.

Η κυριότερη εξέλιξη, όμως, είναι πως η Ομάδα Εργαζομένων Συνεργασία, απόλυτα συνεπής με την δέσμευσή της για στήριξη του δανειζόμενου προσωπικού, προχωρά στην υλοποίηση της επαναφοράς της εμπιστοσύνης. Για εμάς η πραγματική εκπροσώπηση αυτού του κομματιού του σώματος στο Διοικητικό Συμβούλιο, δεν είναι απλά ένα ευχολόγιο. Είναι αυτοσκοπός. Και οι θέσεις και οι καρέκλες, δεν μας αφορούν.

Η Βίλλη Αργυροπούλου, μέλος της Ομάδας μας και εργαζόμενη στην εταιρεία μας μέσω ICAP, θα βρίσκεται στο ΔΣ του Συλλόγου, με το πέρας των διεργασιών για την ανάδειξη του Προεδρείου, λαμβάνοντας την μία από τις δύο έδρες που εξασφαλίσαμε. Η πραγματική δύναμη μας είναι η εμπιστοσύνη.

Ευχαριστούμε από καρδιάς όποιον μας την πρόσφερε απλόχερα.

Τέλος χαιρετίζουμε και καλωσορίζουμε την εκλογή του Βασίλη Διαμαντόπουλου στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο. Πάγια θέση της Συνεργασίας είναι ότι στο Δ.Σ. πρέπει να υπάρχει απευθείας εκπροσώπηση όλων των ομάδων εργαζομένων, καταστήματα, δανειζόμενο προσωπικό και γραμματείς γραφείων εταιρικού δικτύου πωλήσεων.

Η Σ.Ε.