18 Ιουν 2021

Προκήρυξη θέσης Διευθυντή_ΤΕΑ-ΕΑΠΑΕ ΝΠΙΔ

Το ΝΠΙΔ «ΤΕΑ-ΕΑΠΑΕ / Ταμείο Επαγγελματικής Ασφάλισης – Επικούρησης Ασφαλιστών και Προσωπικού Ασφαλιστικών Επιχειρήσεων» ζητεί να προσλάβει έμπειρο στέλεχος για τη θέση του Διευθυντή του Ταμείου. Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις (αν είναι άρρενες), να είναι κάτοχοι πτυχίου ΑΕΙ, κατά προτίμηση οικονομικών σχολών ή Διοίκησης Επιχειρήσεων , ή/και μεταπτυχιακού τίτλου αντίστοιχων σχολών, να έχουν ασκήσει για ικανό χρόνο καθήκοντα διοίκησης με αναφορά σε Διοικητικό Συμβούλιο, με άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας (κατά προτίμηση υποστηριζόμενη από τα ανάλογα δικαιολογητικά), να έχουν ευελιξία, ικανότητα σύνθεσης απόψεων και διοίκησης προσωπικού καθώς και ικανότητες εκπροσώπησης του Ταμείου σε θεσμικούς οργανισμούς.

Ο Διευθυντής θα αναφέρεται απευθείας στο Διοικητικό Συμβούλιο του Ταμείου.

Θα συνεκτιμηθεί η εμπειρία στη διαχείριση ιδιωτικών συνταξιοδοτικών προγραμμάτων ή ταμείων επαγγελματικής ασφάλισης ή ταμείων κοινωνικής ασφάλισης ή οικονομικών υπηρεσιών.

Οι Αιτήσεις Υποψηφιότητας, οι οποίες θα συνοδεύονται από όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά, από πλήρες βιογραφικό σημείωμα και την έγγραφη συναίνεση για την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων από το Ταμείο σύμφωνα με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (ΕΕ) 2016/679, θα τύχουν απόλυτα εμπιστευτικού χειρισμού και θα γίνονται δεκτές μέχρι και την 28η Ιουνίου 2021, μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας στη διεύθυνση info@teaeapae.gr με αναγραφή στο θέμα: ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ. Το Δ.Σ. του ΤΕΑ – ΕΑΠΑΕ

*Για πληροφορίες και διευκρινίσεις: info@teaeapae.gr