Κείμενο της συ. Δούδαλη Μαργαρίτας

Μετά τα αποτελέσματα του διαγωνισμού, θα΄θελα και εγώ με  την σειρά  μου να θέσω ορισμένα ερωτήματα αλλά και συμπεράσματα σχετικά και να  σημειωθεί ότι δεν είμαι άμμεσα ενδιαφερόμενη. Εχω υποχρέωση απέναντι στους συναδέλφους μου εφόσον ήμουν υποψήφια στο Κοινό Ψηφοδέλτιο.  
Προσωπικά δεν θα σταθώ στα δημοσιεύματα και στα οποιαδήποτε σχόλια  κάποιων για την πρόσληψη των παιδιών μας.
Απλά θα ρωτήσω για αρχή:
Μήπως το μεγαλύτερο ποσοστό απο τα παιδιά συναδέλφων ήταν Αθηνών;
Υπήρχαν άραγε επιτυχόντες απο τα παιδιά συναδέλφων επαρχίας;
Σε τι ποσοστό; Συνολικά πόσα ήταν τα παιδιά συναδέλφων που συμμετείχαν από  την επαρχία:
Προσωπικά διαπίστωσα ότι απο το Ν.Ευβοίας δεν ήταν κανένα παιδί  συναδέλφου. Γνωρίζω ότι συμμετείχαν παιδιά συναδέλφων απόφοιτοι Α.Ε.Ι.ή με  πολλά μόρια (προϋπηρεσία, lower, ορφανά, πολύτεκνα κλπ ).Διακρίνω ρατσισμό ως προς την επαρχία;
Μήπως η επαρχία στηρίζει την Εταιρία μας χωρίς καμιά ηθική ανταμοιβή ;
Ο συνάδελφος της επαρχίας φτάνει έως τον βαθμό του Τμηματάρχη  γνωρίζοντας και δουλεύοντας όλα τα κομάτια της Εταιρίας ( Κλάδους,  κλαδάκια λογιστήριο κλητήρες αρχείο κ.α), κάνοντας υπερωρίες λόγω  μειωμένου προσωπικού χωρίς φυσικά αμοιβή. Με πολλά προβλήματα στο χώρο της  δουλειάς ( λόγω κλειστού κοινωνικού κύκλου), χωρίς να έχει την δυνατότητα  συμμετοχής στην εκπαίδευση ( π.χ ΕΙΑΣ )  και άλλα πολλά. Δεν θα ήταν  ανταμοιβή για αυτόν η πρόσληψη του παιδιού του απο την Εταιρία που τόσο  έχει μοχθήσει για να την στηρίξει ;
Συγχαίρω τα παιδιά συναδέλφων που είναι πλέον μέλη της οικογένειας  της Εθνικής και συγχαίρω επίσης αυτούς που τα βοήθησαν να είναι. Θα  αισθανόμουν πλήρης εάν υπήρχαν αναμεσά τους και παιδιά συναδέλφων της  επαρχίας σε ίσο ποσοστό επιτυχίας.  Πρέπει να είμαστε υπερήφανοι για την προσληψή τους γιατί στην Εθνική δεν  υπάρχουν χρώματα ( ΔΑΚΕ, ΠΑΣΚΕ,ΚΚ.... κλπ). Είμαστε όλοι συνάδελφοι. Φυσικά και θα υποστηρίξουμε τα δικά μας παιδιά.
Θα πρέπει να είμαστε σίγουροι ότι αυτά τα παιδιά θα προσφέρουν στην  Εταιρία μας όσο το δυνατό περισσότερο γιατί έχουν ζήσει την Εταιρία μας  μέσα απο τους γονείς τους. 

Μαργαρίτα Δούδαλη