Ανάδειξη εκπροσώπων για το Συνέδριο του Π.Α.ΣΟ.Κ

Ο.Χ.Δ. ΠΑΣΟΚ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ

                                                                                                            1/3/2005
Προς τα μέλη και τους φίλους του κινήματος
 
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Στις 20 Φεβρουαρίου 2005 διενεργήθηκαν εκλογές Πανελλαδικά για το σύνολο των Οργανώσεων του Κόμματος με σκοπό την ανάδειξη των συνέδρων που θα εκπροσωπήσουν το κίνημα στο 7ο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ που θα διεξαχθεί από 3 έως και 6 Μαρτίου 2005.
Από την κομματική οργάνωση Εθνικής Ασφαλιστικής έβαλαν υποψηφιότητα οι κ.κ. Κ. Αναγνώστου, Δ. Γεωργιόπουλος, Αθ. Καλογεράς, Ε. Πανταζή, Π.Τόγιας .
Τα αποτελέσματα των εκλογών μετά από μυστική ψηφοφορία και προσέλευση 139 μελών και φίλων του κινήματος είναι η εκλογή των κ.κ. Αθ. Καλογερά  και Ε. Πανταζή ως συνέδρων που θα εκπροσωπήσουν το χώρο μας στο συνέδριο.
Στο συνέδριο αυτό πρέπει να δοθούν απαντήσεις με σαφήνεια και καθαρότητα κυρίως στο ερώτημα τι πρέπει να αλλάξει στο ΠΑΣΟΚ για να ανταποκριθεί με όρους πολιτικής και ιδεολογικής ηγεμονίας και προοπτική κυβερνητικής αξιοπιστίας στις συνθήκες και τις ανάγκες που φέρνει η νέα εποχή. Να διατυπωθεί η κατεύθυνση  και το περιεχόμενο μιας πραγματικής εναλλακτικής πρότασης  διακυβέρνησης και να κερδίσει τις επόμενες εκλογές.
Η διακήρυξη της 3ης Σεπτέμβρη ήταν, είναι και θα είναι ο οδηγός της δράσης μας. Η εθνική ανεξαρτησία, η λαϊκή κυριαρχία, η κοινωνική απελευθέρωση, η δημοκρατική διαδικασία, οι ιδρυτικές αρχές, αξίες και στόχοι μας με τη ξεχωριστή μορφή και το ανεπανάληπτο περιεχόμενο που τους προσδίδει  η κάθε εποχή και οι ανάγκες της αποτελούν μόνιμες επιδιώξεις μας.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τα μέλη και τους φίλους του κινήματος που ανταποκρίθηκαν και συμμετείχαν ενεργά στον προσυνεδριακό διάλογο και στις διαδικασίες εκλογής συνέδρων.

                                                Για την ΟΧΔ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ
 
 
                                                            Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
                                                           ΑΘ. ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ
 
Υ.Γ.
Με αφορμή πρόσφατη ανακοίνωση με την οποία οι συντάκτες της προσπάθησαν έντεχνα, εν όψει των προσυνεδριακών διαδικασιών, να χειραγωγήσουν την ψήφο των μελών και των φίλων του κινήματος, καταστρατηγώντας τις προβλεπόμενες διαδικασίες και υποκαθιστώντας  το επίσημο όργανο της κομματικής οργάνωσης του Χώρου Δουλειάς μας που εκφράζεται δια του Γραμματέως της που φέρει αποκλειστικά την ευθύνη της επίσημης έκφρασης του κόμματος και της τήρησης των κομματικών διαδικασιών
θέλουμε να τους γνωρίσουμε ότι τέτοιες είδους πρακτικές μεθοδεύσεις και ενέργειες δε συνάδουν με τις αρχές και την λειτουργία του κινήματος και αποτελούν εκτροπή της κομματικής νομιμότητας.