Ετήσιος Προληπτικός Έλεγχος Υγείας

check up

Στο πλαίσιο της συνεργασίας του Συλλόγου μας με τον όμιλο AFFIDEA και προκειμένου για τη διεξαγωγή του ετήσιου πακέτου διαγνωστικών εξετάσεων του Συλλόγου, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι εμπλουτίστηκε το περιεχόμενο των προσφερόμενων εξετάσεων, τις οποίες μπορείτε να δείτε αναλυτικά εδώ.

Πιο συγκεκριμένα, στο πακέτο των παρεχόμενων εξετάσεων προστέθηκαν τα ακόλουθα:

• για τους άνδρες: η επιλογή μεταξύ δοκιμασίας κοπώσεως (για ηλικίες άνω των 45 ετών) ή triplex καρδιάς
  • για τις γυναίκες: οι εξετάσεις ψηφιακή μαστογραφία (για ηλικίες άνω των 40 ετών), U/S μαστών (για ηλικίες άνω των 40 ετών), βιταμίνη D3 (OH)25 και μέτρηση οστικής πυκνότητας | επιλογή 2ου σημείου (για ηλικίες άνω των 48 ετών).
  • για τα παιδιά: οι εξετάσεις γλυκοζυλιωμένη, αιμοσφαιρίνη, λιπίδια, T3, T4, TSH

Οι συγκεκριμένες εξετάσεις μπορούν να διενεργηθούν μόνο στα ιδιόκτητα διαγνωστικά κέντρα του ομίλου AFFIDEA.

Παρέχεται ετησίως σε κάθε εργαζόμενο/η η δυνατότητα διενέργειας τριών (3) ιατρικών επισκέψεων στα πολυιατρεία των ιδιόκτητων διαγνωστικών κέντρων του Ομίλου AFFIDEA χωρίς χρέωση - ΔΩΡΕΑΝ. Οι επισκέψεις αυτές μπορούν να διενεργηθούν σε ιατρούς ειδικότητας επιλογής των εργαζομένων (εκτός παιδιάτρου) και αφορούν: αξιολόγηση αποτελεσμάτων ή συνταγογράφηση εξετάσεων ή φαρμάκων ή κλινική επίσκεψη (ακολουθεί αναλυτικά το πρόγραμμα των ιατρών στο "Παράρτημα").

Επιπλέον, οι δερματολογικές - αισθητικές θεραπείες στα ιδιόκτητα κέντρα του ομίλου AFFIDEA (Περιστερίου & Αθηνών) θα παρέχονται με ειδικές τιμές και συγκεκριμένα με έκπτωση 20% επί του εκάστοτε ιδιωτικού τιμοκαταλόγου, εξαιρουμένων των προωθητικών ενεργειών.

Επισημαίνεται ότι η παροχή του ετήσιου πακέτου διαγνωστικών εξετάσεων αφορά όλους τους εργαζόμενους της Εταιρίας μας, τους συναδέλφους μας εργαζομένους μέσω ICAP - που είναι μέλη του Συλλόγου μας - τις γραμματείς των Γραφείων Παραγωγής, καθώς επίσης και τα προστατευόμενα μέλη των οικογενειών τους, δηλαδή τον ή τη σύζυγο και τα παιδιά τους (έως 26 ετών).

Σημειώνεται ότι ο/η κάθε δικαιούχος του check up μπορεί να το πραγματοποιεί μια φορά ανά ημερολογιακό έτος.

Η διαδικασία διεξαγωγής των εξετάσεων εκτελείται ως ακολούθως:

1. Κλήση στο 29995 ή 210 9099995 (αναγγελία για διεξαγωγή του check up του Συλλόγου Υπαλλήλων Εθνικής Ασφαλιστικής)
  2. Ταυτοποίηση προσωπικών στοιχείων (πατρώνυμο & ημερομηνία γέννησης)
  3. Επιλογή διαγνωστικού κέντρου - Προγραμματισμός ραντεβού (εφόσον ολοκληρωθεί επιτυχώς η αναγγελία για το check up από την AFFIDEA στο διαγνωστικό κέντρο της επιλογής σας, μένει από μέρους σας ο προγραμματισμός των ραντεβού σας)
  4. Κατά τη μετάβασή σας στο διαγνωστικό κέντρο ή το νοσοκομείο που θα επιλέξετε, θα χρειαστείτε την αστυνομική σας ταυτότητα για την επιβεβαίωση των στοιχείων σας.

Η λίστα με το δίκτυο των διαγνωστικών κέντρων βρίσκεται εδώ.

Διευκρινίζεται ότι στην περίπτωση που κάποιος εργαζόμενος επιθυμεί να πραγματοποιήσει σε δύο επισκέψεις ή σε δύο διαφορετικά κέντρα του Ομίλου AFFIDEA το check up του, θα πρέπει να το δηλώνει από την αρχή στην επικοινωνία του με το Συντονιστικό Κέντρο του Ομίλου AFFIDEA.

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων που διενεργούνται στα ιδιόκτητα διαγνωστικά κέντρα του Ομίλου AFFIDEA θα παραδίδονται χωρίς χρέωση στα κεντρικά γραφεία της ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ή ηλεκτρονικά με email σύμφωνα με τις υποδείξεις των εξεταζομένων. Σε περίπτωση αποστολής των αποτελεσμάτων σε διεύθυνση άλλη από αυτή της ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ, το κόστος αποστολής θα επιβαρύνει τον εξεταζόμενο.

Επιπλέον, για τους συναδέλφους μας που βρίσκονται στην περιφέρεια και για τις περιοχές που δεν αναφέρονται στην παραπάνω λίστα διαγνωστικών κέντρων, οι εξετάσεις θα διενεργούνται σε συνεργαζόμενα εργαστήρια. Οι περιοχές αυτές είναι οι εξής: Αγρίνιο, Αλεξανδρούπολη, Βόλος, Ζάκυνθος, Ιεράπετρα, Ιωάννινα, Καρδίτσα, Καρπενήσι, Καστοριά, Κέρκυρα, Λαμία, Λάρισα, Ρόδος, Σέρρες και Πάτρα. Διευκρινίζεται ότι οι συνάδελφοι των πόλεων Σουφλί (νομός Έβρου), Καλαμπάκα (νομός Τρικάλων) και Φιλιάτες (νομός Θεσπρωτίας) θα εξυπηρετούνται από το συνεργαζόμενο δίκτυο διαγνωστικών εργαστηρίων στις πόλεις Αλεξανδρούπολη, Τρίκαλα και Ιωάννινα αντίστοιχα, κατόπιν συνεννόησής τους με το συντονιστικό κέντρο.

----------------------------------------------------------------------------------------

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ

Πρόγραμμα Ιατρών

• AFFIDEA ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

Παθολόγος: Δευτέρα 10.00 - 13.00 & 17.00 - 19.30 / Τρίτη 17.00 - 20.00 / Τετάρτη 15.30 - 18.30 / Πέμπτη 10.00 - 14.00 & 16.00 - 19.00 / Παρασκευή 08.00 - 13.00 & 16.00 - 19.00

Καρδιολόγος: Δευτέρα 08.00 - 14.30 / Τρίτη 08.00 - 18.30 / Τετάρτη 11.00 - 19.00 / Πέμπτη 08.30 - 10.30 & 15.00 - 18.30 / Παρασκευή 08.30 - 13.30.

Ορθοπεδικός: Δευτέρα 15.30 - 21.00

Γυναικολόγος: Δευτέρα 15.30 -17.30 & Παρασκευή 15.00 - 18.00

Πνευμονολόγος: Δευτέρα/Τετάρτη/Παρασκευή 08.00 - 16.00 & Τρίτη/Πέμπτη 16.00 - 21.00

Ενδοκρινολόγος: Τρίτη / Παρασκευή 09.00 - 13.00 & Τετάρτη 16.00 - 20.00