Ετήσιος Προληπτικός Έλεγχος Υγείας

Συνάδελφοι,

Ο Σύλλογός μας έχει εξασφαλίσει σε συνεργασία με τον όμιλο AFFIDEA, δωρεάν πλήρη ετήσιο προληπτικό έλεγχο υγείας (check up).

Η παροχή του ετήσιου πακέτου των προληπτικών διαγνωστικών εξετάσεων του Συλλόγου, αφορά όλους τους εργαζόμενους της Εταιρίας μας, τους συναδέλφους μας εργαζομένους μέσω εταιριών ενοικίασης, τις/τους γραμματείς των εταιρικών γραφείων πωλήσεων που είναι μέλη του Συλλόγου μας, καθώς και τα προστατευόμενα μέλη των οικογενειών τους, δηλαδή τον ή τη σύζυγο και τα παιδιά τους (έως 26 ετών), ενώ ο/η κάθε δικαιούχος του check up μπορεί να το πραγματοποιεί μια φορά ετησίως. Η παροχή του Συλλόγου μας και του ομίλου AFFIDEA, καλύπτει επίσης τους συναδέλφους της ομάδας ασφαλείας της Εταιρίας μας και τους εργαζόμενους στο Επικουρικό μας Ταμείο.

Θα θέλαμε να σας καλέσουμε, εφόσον δεν το έχετε ήδη πραγματοποιήσει, να προγραμματίσετε έγκαιρα μέχρι την 1η Δεκέμβρη την διενέργειά του με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση, έτσι ώστε να αποφευχθούν λόγω της μεγάλης προσέλευσης τον τελευταίο μήνα του χρόνου, καθυστερήσεις και ταλαιπωρία. Για όσα όμως μέλη του Συλλόγου επιθυμούν να πραγματοποιήσουν το check up τους τον Δεκέμβριο, ο προγραμματισμός θα πρέπει να γίνει αυστηρά το πρώτο 10ήμερο του Δεκεμβρίου.

Παράλληλα, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από 15/9/2023 η εξέταση Υπερήχου Θυρεοειδούς θα παρέχεται για όλα τα μέλη του Συλλόγου και τις οικογένειές τους, σε όλα τα πακέτα των διαγνωστικών εξετάσεων. Η συγκεκριμένη εξέταση θα διενεργείται στα ιδιόκτητα διαγνωστικά κέντρα του Ομίλου Affidea, καθώς και στις μονάδες του ομίλου HHG και στα Health Spot Κηφισιάς, Γλυφάδας και Περιστερίου (εκτός Κρήτης και Λητώ).

Θέλουμε να επισημάνουμε ότι η διενέργεια της εν λόγω εξέτασης για τα βρέφη και παιδιά δεν πραγματοποιείται σε όλες τις Μονάδες Affidea και HHG, οπότε κατά την επικοινωνία σας για τον προγραμματισμό του ραντεβού, το Συντονιστικό Κέντρο του Ομίλου Affidea, θα σας κατευθύνει σχετικά.

Δείτε εδώ το πακέτο προληπτικού ελέγχου.

Επιπλέον, παρέχεται ετησίως σε κάθε μέλος του Συλλόγου μας, η δυνατότητα διενέργειας τριών (3) ιατρικών επισκέψεων στα πολυιατρεία των ιδιόκτητων διαγνωστικών κέντρων του Ομίλου AFFIDEA χωρίς χρέωση – ΔΩΡΕΑΝ:

Πολυϊατρεία Ομίλου Affidea:

  • Affidea Κηφισιάς: Λεωφ. Κηφισίας 190, Κηφισιά, 216 0009810
  • Affidea Αθηνών: Βεντήρη 1 & Βας. Σοφίας, 210 7241416
  • Affidea Περιστερίου: Θηβών 177, Περιστέρι, 210 5760345

Οι επισκέψεις αυτές μπορούν να διενεργηθούν σε ιατρούς ειδικότητας επιλογής των εργαζομένων (εκτός παιδιάτρου) και αφορούν: αξιολόγηση αποτελεσμάτων ή συνταγογράφηση εξετάσεων ή φαρμάκων ή κλινική επίσκεψη.

Στη σημείο αυτό θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε ότι στο πλαίσιο της συνεργασίας του Συλλόγου μας με τον Όμιλο Affidea, μας έχουν δοθεί προνομιακές παροχές για τα μέλη του Συλλόγου στα πρότυπα Δερματολογικά Κέντρα City Med του Ομίλου Affidea. Μπορείτε να βρείτε εδώ παραπάνω πληροφορίες για τα City Med και για τα προνόμια των μελών του Συλλόγου.

Υπενθυμίζουμε ότι η διαδικασία διεξαγωγής των εξετάσεων προληπτικού ελέγχου εκτελείται ως ακολούθως:

  1. Κλήση στο 29995 ή 210 9099995 (αναγγελία για διεξαγωγή του check up του Συλλόγου Υπαλλήλων Εθνικής Ασφαλιστικής)
  2. Ταυτοποίηση προσωπικών στοιχείων (πατρώνυμο & ημερομηνία γέννησης)
  3. Επιλογή διαγνωστικού κέντρου – Προγραμματισμός ραντεβού (εφόσον ολοκληρωθεί επιτυχώς η αναγγελία για το check up από την AFFIDEA στο διαγνωστικό κέντρο της επιλογή σας, μένει από μέρους σας ο προγραμματισμός των ραντεβού σας)
  4. Κατά τη μετάβασή σας στο διαγνωστικό κέντρο ή το νοσοκομείο που θα επιλέξετε, θα χρειαστείτε την αστυνομική σας ταυτότητα για την επιβεβαίωση των στοιχείων σας.

Η λίστα με το δίκτυο των διαγνωστικών κέντρων βρίσκεται εδώ.

Διευκρινίζεται ότι στην περίπτωση που κάποιος εργαζόμενος επιθυμεί να πραγματοποιήσει σε δύο επισκέψεις ή σε δύο διαφορετικά κέντρα του Ομίλου AFFIDEA το ετήσιο check up του, θα πρέπει να το δηλώνει από την αρχή στην επικοινωνία του με το Συντονιστικό Κέντρο του Ομίλου AFFIDEA.

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων που διενεργούνται στα ιδιόκτητα διαγνωστικά κέντρα του Ομίλου AFFIDEA θα παραδίδονται χωρίς χρέωση στα κεντρικά γραφεία της ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ή ηλεκτρονικά με email σύμφωνα με τις υποδείξεις των εξεταζόμενων. Σε περίπτωση αποστολής των αποτελεσμάτων σε διεύθυνση άλλη από αυτή της ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ, το κόστος αποστολής θα επιβαρύνει τον εξεταζόμενο.

Για τα μέλη  μας που βρίσκονται στην Περιφέρεια και για τις περιοχές που δεν αναφέρονται στην παραπάνω λίστα διαγνωστικών κέντρων, οι εξετάσεις θα διενεργούνται σε συνεργαζόμενα εργαστήρια του ομίλου AFFIDEA.  

Οι περιοχές αυτές είναι οι εξής: Αγρίνιο, Αλεξανδρούπολη, Βόλος, Ζάκυνθος, Ιεράπετρα, Ιωάννινα, Καρδίτσα, Καρπενήσι, Καστοριά, Κέρκυρα, Λαμία, Λάρισα, Ρόδος, Σέρρες και Πάτρα.

Συνάδελφοι,

Σας καλούμε όλες και όλους, να προγραμματίσετε και να πραγματοποιήσετε τον ετήσιο προληπτικό έλεγχο υγείας. Είναι μια απόλυτα αναγκαία πράξη προστασίας και φροντίδας του εαυτού μας και των ανθρώπων μας.

Για κάθε διευκρίνιση ή πληροφορία τα μέλη του Δ.Σ. και η γραμματεία του Συλλόγου είναι στην διάθεσή σας.

Συναδελφικά,

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου

Affidea Logo