Τράμπαρη Χρυσούλα ~ Πνευμονολόγος

pulmonary
Προς τον Σύλλογο Εργαζομένων στην Εθνική Ασφαλιστική

Mε την παρούσα επιστολή θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι για τα μέλη του συλλόγου σας παρέχεται έκπτωση 40% στις ιατρικές πράξεις που αφορούν το λειτουργικό έλεγχο αναπνοής:

ΣΠΙΡΟΜΕΤΡΗΣΗ ΑΠΟ 50€ → 30€

ΣΠΙΡΟΜΕΤΡΗΣΗ ΠΡΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΡΟΓΧΟΔΙΑΣΤΟΛΗ 60€  →  36€

ΜΕΤΡΗΣΗ ΕΚΠΝΕΟΜΕΝΟΥ ΝΟ ΑΠΟ 50€ →30€

Στο ιατρείο, επίσης, γίνονται και οι παρακάτω εξετάσεις που αφορούν το αναπνευστικό σύστημα, και σας προσφέρω στις παρακάτω  προνομιακές τιμές:

ΛΗΨΗ ΑΡΤΗΡΙΑΚΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΡΗΣΗ ΑΕΡΙΩΝ ( PaO2, PaCO2), ηλεκτρολυτών, αιματοκρίτη, αιμοσφαιρίνης, σακχάρου, γαλακτικού οξέος και κρεατινίνης  ΑΠΟ 55€ →40€

ΜΕΤΡΗΣΗ ΕΚΠΝΕΟΜΕΝΟΥ CO ΑΠΟ 18€ →13€

ΜΕΤΡΗΣΗ CRP AΠΟ 25€→ 18€

ΤΕΣΤ ΓΡΙΠΗΣ ΑΠΟ 30€→ 23€

Σας ενημερώνω επίσης ότι για την εξυπηρέτηση των ατομικών και ομαδικών συμβολαίων της Εθνικής Ασφαλιστικής, έχω σύμβαση με την AFFIDEA και την FONMED του ομίλου της Βιοιατρικής.  Όσοι δεν έχουν κάποιο ασφαλιστικό συμβόλαιο, θα μπορούν να εξεταστούν (αφορά μόνο την ιατρική επίσκεψη) κάνοντας χρήση του ΕΟΠΥΥ.

Υ.Γ. Η ανταπόκριση στα ραντεβού είναι άμεση (αυθημερόν) χωρίς αναμονές.

Με τιμή,

ΤΡΑΜΠΑΡΗ ΧΡΥΣΟΥΛΑ

ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΟΣ - ΦΥΜΑΤΙΟΛΟΓΟΣ

ΕΥΡΥΔΑΜΑΝΤΟΣ 22 ΑΓ. ΣΩΣΤΗΣ ΑΘΗΝΑ 11745

ΤΗΛ.  :210.9343583 - 6932280637

WEB   : www.trabari.gr

E-mail: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΔΕΧΕΤΑΙ: ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ