Βαϊράμολγου Optics

Αγαπητοί,

Το κατάστημα οπτικών Βαϊράμογλου Optics λειτουργεί στην Αθήνα από το 1931 και αποτελεί το σημείο λιανικής της κορυφαίας εταιρείας οπτικών Σ.Α.ΒΑΪΡΑΜΟΓΛΟΥ Α.Β.Ε.Ε.

Το κατάστημά μας είναι κατάλληλα εξοπλισμένο ώστε να καλύψει κάθε ανάγκη όρασης. Μπορείτε να βρείτε τους παγκοσμίως γνωστούς οφθαλμικούς φακούς Essilor, φακούς επαφής αλλά και μια μεγάλη γκάμα επώνυμων σκελετών οράσεως ηλίου και οράσεως όπως: Bolon, Pepe Jeans, Scotch & Soda, Ted Baker, O’ Neil, Superdry, Lacroix, INVU κ.α.

Επιπλέον, διαθέτουμε κορυφαία μηχανήματα οπτομετρίας και εργαστηρίου αλλά και εξειδικευμένο προσωπικό που μπορεί να σας παρέχει ολοκληρωμένες μετρήσεις, να εκτελέσει τις συνταγές γυαλιών οράσεως ή φακών επαφής με ακρίβεια και να σας συμβουλεύσει για την επιλογή των κατάλληλων προϊόντων όρασης.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας μας με την εταιρεία σας, εξασφαλίσαμε για εσάς δωρεάν υπηρεσίες οπτομέτρησης και έκπτωση 35% σε αγορές οφθαλμικών φακών οράσεως και σκελετών οράσεως και ηλίου!

Μπορείτε να μας επισκεφθείτε στην οδό Αριστείδου 1 Αθήνα,  όπου λειτουργούμε Δευτέρα, Τετάρτη, Σάββατο: 09:00-17:00, Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή: 09:00-20:00.

Θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε από κοντά και να σας εξυπηρετήσουμε !

Τηλέφωνο επικοινωνίας 210 3236776

Email Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Site  www.bairamoglou.gr

Με εκτίμηση,