Πιστωτικές κάρτες
Τώρα μπορείτε να πληρώνετε λιγότερα ασφάλιστρα και να τα εξοφλείτε έως και σε 12 άτοκες μηνιαίες δόσεις!

Νέος Εξουσιοδοτημένος Συνεργάτης Ευρωπαϊκής Πίστης-4
Το μοντέλο εξυπηρέτησής μας
Ο Ασφαλιστικός μας Διαμεσολαβητής είναι πάντα δίπλα σας, για να σας βοηθά και για να σας καθοδηγεί, προκειμένου να σας εξασφαλίσει αυτό που επιθυμείτε, ιδιαίτερα τη δύσκολη στιγμή που θα τον χρειαστείτε.

Σας καλωσορίζουμε στη νέα εποχή της Allianz στην Ελλάδα

Η Allianz Ελλάδος και η Ευρωπαϊκή Πίστη ξεκινούν δυναμικά το 2024, ως μια ενιαία επιχειρηματική οντότητα, κάτω από το Νο1 ασφαλιστικό brand παγκοσμίως, αυτό της Allianz.

Ως μια ενιαία εταιρία, παραμένουμε πιστοί στη δέσμευσή μας να διαμορφώσουμε μία κοινωνία όπου οι άνθρωποι μπορούν να δημιουργούν, να αναπτύσσονται και να φροντίζουν για το εισόδημα, την οικογένεια, την περιουσία και την ποιότητα ζωής τους.

Στόχος μας είναι να παραμείνουμε η Νο1 επιλογή σας, συνεισφέροντας στην κοινότητα μέσα στην οποία λειτουργούμε και προσφέροντάς σας ολοκληρωμένες ασφαλιστικές λύσεις, που σας δίνουν θάρρος και αυτοπεποίθηση για το μέλλον. Μάθετε περισσότερα.

Ολυμπιακό και Παραολυμπιακό κίνημα

Η Allianz στηρίζει το Ολυμπιακό και Παραολυμπιακό Κίνημα ως Παγκόσμιος Ασφαλιστικός Συνεργάτης από το 2021 έως το 2028.
ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

Εξασφαλίστε τα αγαθά για τα οποία αγωνίζεστε καθημερινά!

Κατοικία
Εξασφαλίστε τη συναισθηματική ηρεμία που χρειάζεστε στην κατοικία σας, επιλέγοντας τις καλύψεις που επιθυμείτε.
Οικογένεια
Τα αγαπημένα σας πρόσωπα χρειάζονται την απόλυτη προστασία. Κάντε τους ένα δώρο ανεκτίμητης αξίας!
Αποταμίευση/Σύνταξη
Σχεδιάστε την επενδυτική σας στρατηγική με βάση τις μελλοντικές σας ανάγκες!
Ποιότητα ζωής
Εξασφαλίστε τη γαλήνη και την ηρεμία ακόμη και στις πιο μικρές λεπτομέρειες της καθημερινότητάς σας!
ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΣ ΓΟΝΕΑΣ
ΔΩΡΕΑΝ

Βρήκαμε τον τρόπο να εξασφαλίζετε δωρεάν ψώνια στην οικογένειά σας και να πληρώνετε λιγότερα ασφάλιστρα!

Καταχωρήστε τα μηνιαία έξοδά σας ανά κατηγορία και υπολογίστε ενδεικτικά τη μείωση που μπορείτε να έχετε στα ασφάλιστρά σας!
  • SUPER MARKET
  • ΚΑΥΣΙΜΑ
  • ΚΙΝΗΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑ
  • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
  • ΛΟΙΠΑ ΕΞΟΔΑ
ΜΕΙΩΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΟΥ
{{output}}€
/Έτος

Κατεβάστε το App και κερδίστε με τις καθημερινές σας αγορές!

Η Allianz ξανά κορυφαία ασφαλιστική εταιρία στον κόσμο

Πιο γρήγορα. Πιο ψηλά. Πιο δυνατά. Στην κορυφή, για ακόμη μια φορά!

Γιατί Allianz

Πάνω από 7.500 Συνεργάτες

Το μεγαλύτερο δίκτυο συνεργατών στην Ελλάδα

1η θέση

Στον κλάδο Γενικών Ασφαλίσεων

5η θέση

Στο σύνολο της Ασφαλιστικής Αγοράς

Νο1 ασφαλιστική εταιρία το 2023

για 5η χρονιά, στα Best Global Brands της Interbrand

Loyalty Leader για 8η συνεχόμενη χρονιά

στην αξιολόγηση των πελατών, σχετικά με την προθυμία τους να προτείνουν την εταιρία, σε δυνητικούς πελάτες

Συνολικά κορυφαία Ασφαλιστική εταιρία στην Ελλάδα

το 2022 στην εξυπηρέτηση Πελατών και Συνεργατών, σε Πανελλαδική έρευνα Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών

Γιατί να ασφαλιστείτε

Η ασφάλιση προστατεύει εσάς και την οικογένειά σας και σας δίνει τη δυνατότητα να συνεχίζετε να δημιουργείτε, να αναπτύσσεστε και να φροντίζετε το εισόδημα, την οικογένεια, την περιουσία και την ποιότητα της ζωής σας.

Κατεβάστε τις εφαρμογές μας

Ασφαλιστικός Γονέας App

Κάντε τις καθημερινές σας αγορές και κερδίστε!
Car Total App

Οδική βοήθεια με το πάτημα ενός κουμπιού!

SelfCare App

Ζητήστε δωρεάν ιατρική γνώμη για το θέμα που σας απασχολεί.

Σημαντική Ενημέρωση

Από 01/06/2023 οι εταιρίες Ευρωπαϊκή Πίστη και Allianz Hellas έχουν συγχωνευθεί με απορρόφηση της πρώτης από τη δεύτερη. Η νέα επωνυμία της ενοποιημένης εταιρίας είναι Allianz Ευρωπαϊκή Πίστη Μονοπρόσωπη Ανώνυμη Ασφαλιστική Εταιρία, με ΑΦΜ 094007989, Γ.Ε.ΜΗ 000234101000 και έδρα Λ. Κηφισίας 274, 15232 Χαλάνδρι, Αττική. Επισημαίνουμε ότι η συγχώνευση αυτή δεν επηρεάζει τη συνεργασία σας, όπως είχε διαμορφωθεί με  την εταιρία που είχατε συμβληθεί έως 31/05/2023, καθώς η ενοποιημένη εταιρία, με την ανωτέρω πλέον επωνυμία, καθίσταται αυτοδίκαια καθολική διάδοχος στα δικαιώματα, υποχρεώσεις και έννομες σχέσεις  (με προμηθευτές, πελάτες και εν γένει τρίτους).