13 Ιουλ 2023

Προσεγγιστικό εργαλείο για υπολογισμό μισθοδοσίας για τους εργαζόμενους μέσω εταιριών ενοικίασης

Συνάδελφοι,

Μετά από πολλά ερωτήματα εργαζόμενων συναδέλφων μέσω εταιριών ενοικίασης, αναφορικά με τον τρόπο υπολογισμού της μισθοδοσίας στη Εθνική Ασφαλιστική και με βάση τα όσα έχει ανακοινώσει μέχρι τώρα η Διοίκηση για τον τρόπο ένταξης που έχει αποφασίσει, ετοιμάσαμε ένα πίνακα (δείτε εδώ), έτσι ώστε η κάθε μία και ο καθένας συνάδελφος να μπορεί να υπολογίσει προσεγγιστικά την μισθοδοσία του, σύμφωνα με τη βούληση της Εταιρίας, συμπληρώνοντας τα πεδία με κίτρινο χρώμα. Επισημαίνουμε ότι ο έγκυρος υπολογισμός θα γίνει από τους συναδέλφους της Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού.

Πιστεύουμε ότι παρέχουμε ένα χρήσιμο εργαλείο στους/στις συναδέλφους μας.

Η παράταξή μας, αλλά και ο Σύλλογος, διαφωνούμε πλήρως με την απόφαση της Εταιρίας να εντάξει ένα μέρος μόνο των συναδέλφων μας και ακόμα και σε αυτούς να μην αναγνωρίσει τα χρόνια εργασίας και προσφοράς στην Εθνική Ασφαλιστική.

Σαν παράταξη, σαν εργαζόμενοι, σαν άνθρωποι, συνεχίζουμε να πιστεύουμε και να παλεύουμε για την πλήρη ένταξη όλων των συναδέλφων μας με πλήρη αναγνώριση των χρόνων που απασχολούνται στην Εταιρία μας μέσω των εταιριών ενοικίασης. Συνεχίζουμε να παλεύουμε να μην γίνει καμία απόλυση εργαζόμενου.

Σας καλούμε να συμπαραταχθείτε σε αυτό τον αγώνα, που είναι υπόθεση όλων μας.

Συναδελφικά,

Η Σ.Ε.